0 лв.

Вашата кошница е празна

Покажи кошницата

Разтвор All In One Light 3 x 360 ml

46.79 лв.
98% препоръки
Безплатна Доставка
Този разтвор временно не е достъпен поради ограничения производствен капацитет на CooperVision. Извиняваме се за неудобството и Ви благодарим за разбирането.
Изпращане: 1 бр. Не могат да се доставят Изберете параметрите
46.79 лв.
46.79 лв.
Безплатна Доставка

Разтвор All In One Light 3 x 360 ml

All In One Light от производителя CooperVision е достъпен в икономична тройна опаковка от три бутилки по 360 ml. Този многофункционалeн разтвор Light ефективно изплаква, почиства, хидратира и съхранява лещите през нощта всички видове меки контактни лещи, включително хидрогелни и силикон-хидрогелни.

Нежна формула

Многофункционалния разтвор All In One е високо ефективен и нежен за потребители с чувствителни очи. Клинични тестове доказаха, че разтвора е подходящ за податливи на алергии и други раздразнения, причинени от лоша околната среда. All In One осигурява достатъчно хидратация, за да поддържа на комфорт и яснота на зрението през целия ден.

Налични опаковки

Това предложение на "семейна опаковка" от три бутилки по 360 ml съдържа и три антибактериални кутийки за съхранение на лещите за Вше удобство.

All In One Light е достъпен и в единична опаковка от 360 ml., двойна опаковка - 2х360 ml., и удобна опаковка за пътуване от 100 ml.. Към всяка бутилка се прилага една кутийка за лещи.

Характеристики

Производители: CooperVision
Тип на разтвора: Универсални
Размер: 3x360 мл.
Срок на годност: 12 месеца или повече
Използване след отваряне: 3 месеца
Съдържа натриев хиалуронат: Не
Консерванти: Да
Медицинско изделие: Да
Отлично
предложение
Любими

Разтвор Gelone 3 x 360 мл

В наличност
    Мултифункционален разтвор с хиалуронова киселина. Пакетът съдържа антибактериално контейнерче със сребърни йони, увеличаващи почистващите свойства на разтвора.
цена: 43.59 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление
Top