Повтори последната поръчка

Разтвор AO SEPT PLUS HydraGlyde 2x360 мл

attributesPrimary

вторник 24.4.

blank
Цена на продукта
48.99 лв.
Подаръци
Поръчайте продукти за над 80 лв. и изберете някой от страхотните ни подаръци! Повече информация
delivery Рапидо:
При поръчки над 20 лв.
При поръчки под 20 лв.

Безплатна
5 лв
Разтвор AO SEPT PLUS HydraGlyde 2x360 мл  - Икономичен пакет два разтвора
Гласували потребители 124

Забележка: Това не е мултифункционален разтвор. Трябва да изчаквате, докато протича процеса на неутрализация (минимум 6 часа) при всяко почистването с AOSEPT PLUS HydraGlyde® solution, защото този тип разтвори могат да изгорят очите Ви. Използвайте само след консултация с Вашия офталмолог.

Разтвор за контактни лещи AO SEPT PLUS HydraGlyde®

AO SEPT Plus HydraGlyde® e пероксиден разтвор, предназначен за дезинфекция на всички видове меки контактни лещи. Обогатен е с хидратиращ компонент HydraGlyde®, който придава на лещата необходимата влага, докато тя е в окото. Този разтвор се предлага със специално контейнерче, съдържащо катализиращия агент AODISC, необходим за правилното протичане на процеса на почистване и неутрализация.

Дълготрайна хидратация

Системата HydraGlyde® се изразява във вещество, което се свързва с повърхността на лещата, където се образува слой предотвратяващ изсъхването на лещите до 16 часа. Така лещата е достатъчно влажна и комфортна при носене.

Как работи AO SEPT Plus HydraGlyde®?

Ефективни почистващи съставки AO SEPT Plus HydraGlyde® има до 3% водороден прекис. По време на процеса на почистване не само води до дезинфекция на самата леща, но и до неутрализация на разтвора.

Фаза на дезинфекция

Водородният пероксид има характер на разредена киселина и за това ефективно премахва всички нежелателни микроорганизми и депозити по лещите. При директен контакт на пероксида с окото може да доведе до изгаряния. Затова задължително трябва да се изчака процесите на дезинфекция и неутрализация да приключат.

Неутрализираща фаза

За да се неутрализира напълно, трябва задължително да се използва контейнерчето, което идва с разтвора. То съдържа AODISK – агент, който гарантира неутралиацията на разтвора чрез катализ.

Как да използвате AO SEPT Plus HydraGlyde® правилноо?

Лещите трябва да се поставят в контейнерчето предоставено с разтвора и да се оставят в него най-малко 6 часа, за да се гарантира пълно неутрализиране на разтвора. Лещите могат да се съхраняват в разтвор до 2 седмици. След това, разтворът да се замени с нов.

Внимание: Това е от съществено значение за да избегнете изгаряния на очите спазвайте указанията, дадени в листовката на продукта и ако не сте сигурни свържете се със специалист.

Характеристики

Срок на годност: 16 месеца или повече
Лубрикация с натриев хиалуронат: Не
Вид разтвор: Водороден пероксид
В кутия: 2 x 360 ml
Производител: Alcon

Разтвор Gelone 2×360 мл

Отлично предложение!

Мултифункционален разтвор с хиалуронова киселина. Пакетът съдържа антибактериално контейнерче със сребърни йони, неутрализиращи задържането на нечистотии.

цена: 29.89 лв.
Спестяваш: 19,1 лв.

коментари


Разтвор AO SEPT PLUS HydraGlyde 2x360 мл

Разтвор AO SEPT PLUS HydraGlyde 2x360 мл

Разтвор AO SEPT PLUS HydraGlyde 2x360 мл

48.99 лв.

На склад > 200 бр.