Разтвор AQ Pure 2 x 360 ml

24.99 лв.
Безплатна Доставка
В наличност

Pure AQ осигурява идеално овлажняване на лещите по време на тяхното носене. С него лещите не дразнят или зачервят очите и може да очаквате много по приятна употреба на вашите лещи при ползването на AQ Pure с други разтвори

Изпращане: сряда 21.4. Today Изберете параметрите
Безплатна Доставка
24.99 лв.

Разтвор за лещи AQ Pure

Pure AQ е универсален разтвор, съдържащ еластичен полимер, който задържа голямо количество вода. Това осигурява идеално овлажняване на лещите по време на тяхното носене. С него лещите не дразнят и може да очаквате много по приятна употреба на вашите лещи при ползването на AQ Pure отколкото с други разтвори.

Подходящ за чувствителни очи

Благодарение на хидратация, която е по-ефективна от тази на традиционните разтвори, AQ Pure е подходящ за чувствителни очи. Този комфорт, ще бъдат оценен от хора с чувствителни очи или страдащите от алергии, както и всички, които искат най-доброто за своите очи.

Почистване и хидратация

Разтворът е подходящ за дезинфекция, съхранение, почистване, промиване и хидратиране на всички видове меки контактни лещи и ефективно отстранява всички протеинови отлагания. Киселинността (РН) на разтвора е съвместима със естествената среда на окото и това елиминира възможността от дразнене.

Срок на действие

AQ Pure е предназначен за дезинфекция на лещи чрез триене или без. В първия случай за постигане на пълна дезинфекция са необходими само 5–7 минути. Докато,, ако чистите вашите лещи без да ги триете с ръка, то трябва да оставите лещите в разтвора най-малко 2–3 часа. Специалистите препоръчват да триете лещите преди поставянето в разтвора,т.к това значително увеличава ефективността на дезинфекцията.

Предлагаме модела и в опаковки от: 360 ml и 3х360 ml.

Характеристики
Производители: Optoflex
Тип на разтвора: Универсални
Размер: 2x360 мл.
Срок на годност: 24 месеца или повече
Използване след отваряне: 3 месеца
Съдържа натриев хиалуронат: Да

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление