Разтвор AQ Pure 360 мл.

Промоция

Pure AQ осигурява идеално овлажняване на лещите по време на тяхното носене. С него лещите не дразнят или зачервят очите и може да очаквате много по приятна употреба на вашите лещи при ползването на AQ Pure с други разтвори

attributesPrimary

четвъртък 15.11.

blank
Цена на продукта
13.99 лв.
delivery Speedy:
При поръчки над 20 лв.
При поръчки под 20 лв.

Безплатна
5 лв
Разтвор AQ Pure 360 мл.  - Разтвор за почистване
Гласували потребители 188

Разтвор за лещи AQ Pure

Pure AQ е универсален разтвор, съдържащ еластичен полимер, който задържа голямо количество вода. Това осигурява идеално овлажняване на лещите по време на тяхното носене. С него лещите не дразнят и може да очаквате много по приятна употреба на вашите лещи при ползването на AQ Pure отколкото с други разтвори.

Подходящ за чувствителни очи

Благодарение на хидратация, която е по-ефективна от тази на традиционните разтвори, AQ Pure е подходящ за чувствителни очи. Този комфорт, ще бъдат оценен от хора с чувствителни очи или страдащите от алергии, както и всички, които искат най-доброто за своите очи.

Почистване и хидратация

Разтворът е подходящ за дезинфекция, съхранение, почистване, промиване и хидратиране на всички видове меки контактни лещи и ефективно отстранява всички протеинови отлагания. Киселинността (РН) на разтвора е съвместима със естествената среда на окото и това елиминира възможността от дразнене.

Срок на действие

AQ Pure е предназначен за дезинфекция на лещи чрез триене или без. В първия случай за постигане на пълна дезинфекция са необходими само 5–7 минути. Докато,, ако чистите вашите лещи без да ги триете с ръка, то трябва да оставите лещите в разтвора най-малко 2–3 часа. Специалистите препоръчват да триете лещите преди поставянето в разтвора,т.к това значително увеличава ефективността на дезинфекцията.

Предлагаме модела и в опаковки от: 2х360 мл. и 3х360 мл..

Характеристики

Срок на годност: 24 месеца
Лубрикация с натриев хиалуронат: Да
Вид разтвор: Мултифункционален
В кутия: 360 ml

коментари

Добавете коментар

  • Ивета Георгиева

    Необходимо ли е изплакване на лещите с физиологичен р-р преди да се сложат в очите, за да се отмие разтвора, в който са съхранявани?

  • info@leshti.bg

    Здравейте, г-жо Георгиева,

    Не е необходимо. След цяла нощ съхранение в разтвор лещите са достатъчно чисти.

Разтвор AQ Pure 360 мл.

Разтвор AQ Pure 360 мл.

Разтвор AQ Pure 360 мл.

13.99 лв.

На склад > 200 бр.