Разтвор AQ Pure 360 ml

13.99 лв.
99% препоръки
В наличност

Pure AQ осигурява идеално овлажняване на лещите по време на тяхното носене. С него лещите не дразнят или зачервят очите и може да очаквате много по приятна употреба на вашите лещи при ползването на AQ Pure с други разтвори

Изпращане: вторник 23.4. Изберете параметрите
Доставка до 24/7 автомат или офис (2–3 работни дни) Безплатно *
Доставка с куриер на Спиди (2–3 работни дни) от 4.79 лв. *
* Безплатно при поръчки над 20.00 лв.
13.99 лв.

Разтвор за лещи AQ Pure

Pure AQ е универсален разтвор, съдържащ еластичен полимер, който задържа голямо количество вода. Това осигурява идеално овлажняване на лещите по време на тяхното носене. С него лещите не дразнят и може да очаквате много по приятна употреба на вашите лещи при ползването на AQ Pure отколкото с други разтвори.

Подходящ за чувствителни очи

Благодарение на хидратация, която е по-ефективна от тази на традиционните разтвори, AQ Pure е подходящ за чувствителни очи. Този комфорт, ще бъдат оценен от хора с чувствителни очи или страдащите от алергии, както и всички, които искат най-доброто за своите очи.

Почистване и хидратация

Разтворът е подходящ за дезинфекция, съхранение, почистване, промиване и хидратиране на всички видове меки контактни лещи и ефективно отстранява всички протеинови отлагания. Киселинността (РН) на разтвора е съвместима със естествената среда на окото и това елиминира възможността от дразнене.

Срок на действие

AQ Pure е предназначен за дезинфекция на лещи чрез триене или без. В първия случай за постигане на пълна дезинфекция са необходими само 5-7 минути. Докато,, ако чистите вашите лещи без да ги триете с ръка, то трябва да оставите лещите в разтвора най-малко 2-3 часа. Специалистите препоръчват да триете лещите преди поставянето в разтвора,т.к това значително увеличава ефективността на дезинфекцията.

Предлагаме модела и в опаковки от: 2х360 ml и 3х360 ml.

Характеристики - Разтвор AQ Pure 360 ml

Производители: Optoflex
Тип на разтвора: Универсални
Размер: 360 мл.
Срок на годност: 12 месеца или повече
Използване след отваряне: 3 месеца
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Консерванти: Да
Медицинско изделие: Да

Сподели своето впечатление (2)

Сподели своето впечатление
Мирела Стоименова

Най-после да намеря разлика в качеството на разтвор - е този не е добър, просто усещам лещите си непочистени. За сметка на това Гелоне, в сравнение с този ми стана фаворит.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Благодарим за Вашето мнение.

Поздрави, екипът на leshti.bg

Ивета Георгиева

Необходимо ли е изплакване на лещите с физиологичен р-р преди да се сложат в очите, за да се отмие разтвора, в който са съхранявани?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Георгиева,

Не е необходимо. След цяла нощ съхранение в разтвор лещите са достатъчно чисти.