Разтвор Gelone 4 x 360 ml

57.99 лв.
99% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: понеделник 25.10. понеделник 25.10. понеделник 25.10. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Изберете параметрите
Безплатна Доставка
57.99 лв.

Комфорт и хидратация

Gelone e мултифункционален разтвор за почистване и съхраняване на всички видове меки контактни лещи. Благодарение на уникалния си състав - комбинация на дезинфекциращи съставки и хиалуронова киселина, той е подходящ дори и за най-чувствителните очи.

Лубрикиращите свойства на разтвора Gelone са особено полезни за страдащите от алергии и "синдрома на сухото око". Той намалява и зачервяванията, причинени от носенето на контактните лещи за по-дълъг период от време. При използване на Gelone, лещите остават хидратирани и удобни дори и в края на деня. Почистващите му компоненти, заедно с включеното в пакета антибактериално контейнерче, създават перфектната среда за дезинфекция, а хиалуроновата киселина осигурява гъвкавост, мекота и влажност за контактните лещи и очите.


Още за биологичните функции на хиалуроновата киселина:
  • съдържа се в ставите, сълзите, кожната тъкан и др.;
  • способност да поддържа нивото на влажност - една нейна молекула привлича 100 молекули вода;
  • противовъзпалително действие;
  • антибактериален и антивирусен ефект;
  • спомага за лечението на тъканите.

Икономични пакети

Разтворът се предлага в опаковкa от 100 ml и 360 ml с антибактериално контейнерче за лещи. Други изгодни пакети: 360 ml + 100 ml БЕЗПЛАТНО, 2 x 360 ml, 3 x 360 ml.
Свали листовка на продукта на български език
Характеристики
Производители: Soleko
Тип на разтвора: Универсални
Размер: 4x360 мл.
Срок на годност: 24 месеца или повече
Използване след отваряне: 3 месеца
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Консерванти: Да

Сподели своето впечатление (1)

Сподели своето впечатление

Илияна Илиева

ЗдрАвейте, в момента ползвам разтвор реню. Добре ли е да сменя с този или с друг от тези, които предлагате? Лещите ми са биофинити. Благодаря!

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Илиева,

Желателно е да се консултирате с Вашия лекар винаги преди да смените вида на разтвора, с който почиствате контактните си лещи, т.к. всеки продукт е с уникален състав. Например Gelone, за разлика от Renu съдържа хилауронова киселина, която се смята за един от най-добрите очни лубриканти, защото естествено се съдържа в стъкловидното тяло на окото, но потребители, непривикнали към нея, могат да усетят разлика в чувството при носене на лещите.