0 лв.

Вашата кошница е празна

Покажи кошницата

Разтвор Gelone 50 ml

6.49 лв.
98% препоръки
В наличност
Изпращане: сряда 25.5. сряда 25.5. сряда 25.5. Order stock info: In stock, ready to be dispatched Изберете параметрите
6.49 лв.
6.49 лв.

Доставка

Спиди
Спиди 5.00 лв.
Безплатно при поръчки над 20 лв.

Gelone Разтвор за контактни лещи

Вземете Gelone с Вас, където и да отидете в този малък и практичен пакет. Предлага се в опаковка от 50 ml, одобрена от авиокомпанийте и е удобно решение за вашите пътувания. Идеалнен за Вашата работна чанта, фитнес раница , или просто близо до Вас винаги, когато вашите лещи се нуждаят от грижи.

Тази малка опаковка отивас Вас, където и да отидете (и се допускат контейнери от 100 ml или по-малко), което я прави идеална за летни екскурзии и излети.

Gelone е многофункционален разтвор, който е подходящ за употреба с всички видове меки # . Той почиства ефективно, когато лещите не се използват, а уникалната формула съдържа комбинация от дезинфектанти и хиалуронова киселина, която осигурява леко хидратиране дори и на най-чувствителните очи. Хиалуроновата киселина е естествено вещество, което осигурява увлажняване и комфорт при носене.

Натриев хиалуронат

Натриевият хиалуронат (или хиалуронова киселина) е една от основните съставки в Gelone разтвор . Това вещество е напълно естествено за човешкото тяло и е напълно съвместимо с вътрешната околна среда. Намира се например в стъкловидното тяло или гелообразната течност, която създава очната ябълка.

Отлична хидратация

Хиалуроновата киселина има уникалната способност да се свързва и задържа големи количества вода, поради което Gelone разтвор значително увеличава комфорта и хидратацията на носещите лещи. Тази забележителна субстанция помага и за насърчаване на регенерацията на клетките и излекуването на тъканите и по този начин може да помогне за възстановяване на малки увреждания, дължащи се на дразнение от фактори на околната среда като прах, мръсотия или смог.

Gelone solution се предлага и в по-големи опаковки 100 ml опаковка, 360 ml опаковка, или нашите двойна опаковка, тройна опаковка, и фамилни опаковки от четири опаковки от 360 ml.

Характеристики

Производители: Soleko
Тип на разтвора: Универсални
Срок на годност: 12 месеца или повече
Използване след отваряне: 3 месеца
Размер: 50 мл.
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Консерванти: Да
Медицинско изделие: Да

Сподели своето впечатление (2)

Сподели своето впечатление

Силвия

Мога ли да съхранявам лищите в този разтвор, или той е само за изплакване?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Да можете, това е мултифункционален разтвор за меки контактни лещи.

Наталия Николова

Може ли да го добавя към моята поръчка?Благодаря.Всъщност в лещите няма разтвор,нали?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, не към лещите няма разтвор. Той се закупува отделно.

Top