Разтвор LAIM-CARE 2 x 400 мл

Безплатна доставка
attributesPrimary

сряда 14.11.

blank
Цена на продукта
29.49 лв.
Разтвор LAIM-CARE 2 x 400 мл  - Икономичен пакет два разтвора
Гласували потребители 162

Разтвор за контактни лещи Laim-Care 2×400 ml.

Laim-Care е изотоничен мултифункционален разтвор за дезинфекция, почистване и съхраняване на всички видове меки контактни лещи. Предлага се заедно с антибактериален контейнер, съдържащ сребърни йони. Безспорното му предимство е съдържанието на хиалуронова киселина, считана за един от най-добрите очни лубриканти. Тя съхранява лещите влажни през целия ден и действа като ефективен антибактериален агент.

Първият разтвор, съдържащ хиалуронова киселина

Производството на Laim-Care стартира през август 2010 г. като първият разтвор, съдържащ хиалуронова киселина. Много бързо продуктът доби популярност и се препоръчва от много експерти заради неговото високо качество.

Съвместим с очната среда

Натриевият хиалуронат (натриевата сол на хиалуроновата киселина) се съдържа в ставната течност и стъкловидното тяло на окото и затова този разтвор не предизвиква раздразнение.

Ефективна лубрикация

Хиалуроновата киселина е ефективно възстановително и антибактериално вещество, използвано често и в пластичната хирургия, но също така и много добър лубрикант, чието основно предимство, както вече споменахме, е абсолютната съвместимост с вътрешната среда на окото – разтворът Laim-Care гарантира по-приятна и по-удобна употреба на лещи.

Подходящ за чувствителни очи

Laim-Care е подходящ за потребители с чувствителни очи, страдащи от чувство за сухота или зачервяване, и е предназначен за грижа за всички видове меки контактни лещи, включително силиконов хидрогел и цветни.

Мултифункционалният разтвор Laim-Care се предлага също в опаковки от: 50 мл и 150 мл.

Характеристики

Срок на годност: 16 месеца или повече
Лубрикация с натриев хиалуронат: Да
Вид разтвор: Мултифункционален
В кутия: 2 x 400 ml
Производител: SCHALCON S.p.A.

коментари


Разтвор LAIM-CARE 2 x 400 мл

Разтвор LAIM-CARE 2 x 400 мл

Разтвор LAIM-CARE 2 x 400 мл

29.49 лв.

На склад > 200 бр.