Повтори последната поръчка

Разтвор LAIM-CARE 2 x 400 мл

attributesPrimary

вторник 24.4.

blank
Цена на продукта
29.49 лв.
Подаръци
Поръчайте продукти за над 80 лв. и изберете някой от страхотните ни подаръци! Повече информация
delivery Рапидо:
При поръчки над 20 лв.
При поръчки под 20 лв.

Безплатна
5 лв
Разтвор LAIM-CARE 2 x 400 мл  - Икономичен пакет два разтвора
Гласували потребители 162

Разтвор за контактни лещи Laim-Care 2×400 мл

Laim-Care е изотоничен мултифункционален разтвор за дезинфекция, почистване и съхраняване на всички видове меки контактни лещи. Предлага се заедно с антибактериален контейнер, съдържащ сребърни йони. Безспорното му предимство е съдържанието на хиалуронова киселина, считана за един от най-добрите очни лубриканти. Тя съхранява лещите влажни през целия ден и действа като ефективен антибактериал­ен агент.

Първият разтвор, съдържащ хиалуронова киселина

Производството на Laim-Care стартира през август 2010 г. като първият разтвор, съдържащ хиалуронова киселина. Много бързо продуктът доби популярност и се препоръчва от много експерти заради неговото високо качество.

Съвместим с очната среда

Натриевият хиалуронат (натриевата сол на хиалуроновата киселина) се съдържа в ставната течност и стъкловидното тяло на окото и затова този разтвор не предизвиква раздразнение.

Ефективна лубрикация

Хиалуроновата киселина е ефективно възстановително и антибактериално вещество, използвано често и в пластичната хирургия, но също така и много добър лубрикант, чието основно предимство, както вече споменахме, е абсолютната съвместимост с вътрешната среда на окото – разтворът Laim-Care гарантира по-приятна и по-удобна употреба на лещи.

Подходящ за чувствителни очи

Laim-Care е подходящ за потребители с чувствителни очи, страдащи от чувство за сухота или зачервяване, и е предназначен за грижа за всички видове меки контактни лещи, включително силиконов хидрогел и цветни. Мултифункционалният разтвор Laim-Care се предлага също в опаковка от 150 мл, 400 мл и 50 мл

Характеристики

Срок на годност: 16 месеца или повече
Лубрикация с натриев хиалуронат: Да
Вид разтвор: Мултифункционален
В кутия: 2 x 400 ml
Производител: SCHALCON S.p.A.

коментари


Разтвор LAIM-CARE 2 x 400 мл

Разтвор LAIM-CARE 2 x 400 мл

Разтвор LAIM-CARE 2 x 400 мл

29.49 лв.

На склад > 200 бр.