Recugel 10 g

18.99 лв.
100% препоръки
В наличност
Изпращане: вторник 23.4. Изберете параметрите
Доставка до 24/7 автомат или офис (2–3 работни дни) Безплатно *
Доставка с куриер на Спиди (2–3 работни дни) от 4.79 лв. *
* Безплатно при поръчки над 20.00 лв.
18.99 лв.

Recugel гел за очи 10 g

Внимание - този продукт не може да се използва върху контактни лещи.

Recugel гел за очи е подобен на капки за очи, но формулата на гела осигурява по-дълготрайна ефикасност. Recugel освежава и успокоява сухите, раздразнени очи и също така стимулира регенерацията на клетките, за да възстанови структурата на роговицата.

Ефективно облекчение след увреждане на очите

Recugel облекчава умората и раздразнението на окото поради много фактори, включително дългосрочна работа с компютър и излагане на екстремни условия на околната среда (замръзване, вятър, климатизация и др.).

Recugel съдържа активната съставка декспантенол, която помага да се предотврати образуването на белези на роговицата след нараняване на очите или операция. Той е особено ефективен за заздравяването на роговицата в случай на изгаряния, LASIK и PRK операции, увреждане, причинено от чужди тела, или възпаление на роговицата.

Как да приложим Recugel

Гелът може да се прилага 3-5 пъти на ден, ако е необходимо. Нанесете 1 капка Recugel в конюнктивалния сак - пространството между очната ябълка и долния клепач. Леко издърпайте долния клепач надолу, нанесете гела и мигнете, за да приложите гела.

Поради по-дебелия състав на гела на този продукт, трябва да се внимава при шофиране и работа с машини, тъй като гелът може да причини замъгляване на зрението. Не е препоръчително да използвате продукта, докато носите контактни лещи.

Recugel съдържа цетримид, който е консервант. Следователно, този продукт трябва да се изхвърли един месец след първото отваряне.

Открийте други продукти от Bausch и Lomb тук.

Характеристики - Recugel 10 g

Производители: Bausch and Lomb
Използване след отваряне: 1 месец
Размер: 10 мл.
Могат да се използва с контактни лещи: Не
Консерванти: Да
Медицинско изделие: Да

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление