0 лв.

Продукти в кошницата:

Вашата кошница е празна

Покажи кошницата

Рекламации


При желание да върнете закупен от Leshti.bg продукт или да ни го изпратите поради съмнения за дефект, добавете придружаващата го фактура и го пратете за Ваша сметка на следния адрес:

Получател: ALENSA SRO
гр. София, ПК 1138
ул. „Абагар“ 22,
склад на куриерска фирма „Спиди“

Ако имате каквито и да е въпроси или коментари не се колебайте да ни пишете на info@leshti.bg

Leshti.bg е онлайн търговец, предлагащ контактни лещи и аксесоари, а не оптик или професионално медицинско лице. Това означава, че не сме задължени по закон да предоставяме пробни лещи или заменяме единични бройки. Условията ни за рекламация важат само за цели опаковки контактни лещи.
Екипът ни се състои от консултанти и оптик, които могат да Ви асистират при интерпретирането на Вашата рецепта, но техният съвет не бива да се приема като препоръка или предложение за закупуването на конкретен модел контактни лещи.

Политика за замяна и връщане на продукт

Съгласно Европейските регулации за здраве и безопасност можем да приемем обратно само:

• Неотворени, цели опаковки контактни лещи с ненарушена цялост и в състояние, позволяващо препродажба (незамърсени, ненадраскани, немаркирани, несмачкани).

• Продукт, закупен от Лещи.бг преди не повече от 1 година.

Желаете да замените поръчан продукт за същия модел, но с различни параметри?

Ако е настъпила промяна в необходимите Ви параметри (диоптър, цилиндър) или сте поръчали грешен продукт, се свържете с нас на телефон: 02 492 84 23, или на електронния ни адрес: info@leshti.bg. Можете да замените всяка неотворена, цяла опаковка контактни лещи. Ще Ви изпратим нова, след като получим и проверим състоянието на първоначално поръчания продукт.

Връщането на слънчеви и други очила:

Стоките не трябва да се използват или повреждат. Оригиналната опаковка не трябва да се унищожава. Ако желаете да върнете или замените слънчеви очила или рамки в срок от 14 дни от датата на получаване, изискваме да върнете комплетния продукт, включително кутията, външната кутия, всичко в кутията, всякакви кърпи за почистване и всякакви идентифициращи стикери или маркери. С други думи, продуктът трябва да бъде в точно същото състояние, както при получаването. Продуктът се счита за непълен без един от тези елементи. В случай на липсващи или повредени продукти, връщане или замяна не е възможно. Благодарим Ви за разбирането и спазването на нашата политика.

Рецептите са произведени въз основа на специфични индивидуални изисквания и следователно не отговарят на условията за връщане. Само кадри отговарят на условията за възможно възстановяване.

Имате нужда от друг продукт?

Ако желаете да замените поръчан продукт с различен модел и състоянието на първоначалния продукт съвпада с гореописаното, се свържете с нас на телефон: 02 492 84 23, или на електронния ни адрес: info@leshti.bg, за да се уточнят детайлите при разлика в стойността на продуктите.

Проверка на качеството

Ако с поръчаните от нас контактни лещи не се чувствате комфортно, получите зачервяване или виждате замъглено и имате съмнения за дефект, Ви предлагаме да ни ги изпратите за „Проверка на качеството“. Ние ще ги върнем на фирмата производител за анализ. За целта е необходимо да получим използваните лещи в разтвор (препоръчително – в контейнерче), техния блистер, оригинална кутия с всички останали неотворени лещи в твърда опаковка, заедно с фактурата, с която сте ги получили, и описание на възникналия проблем и очаквания резултат. В някои случаи това може да отнеме повече време (до два месеца), т.к. се очакват резултатите от проведените анализи. В случай, че наличието на дефект се потвърди, ще Ви изпратим кутия лещи със същите параметри за наша сметка. Моля имайте предвид, че ако такъв не се установи, върнатите продукти (в това число и неотворените блистери) не се изпращат обратно.

Дискомфорт с нов модел контактни лещи

Сайтът Leshti.bg не носи отговорност за неудовлетвореност от продукти, закупени без предварителната консултация с оптик или лекар.
Смяната на обичайно носения вид контактни лещи с друг модел или производител, дори и препоръчан от Вашия очен лекар, носи риск от дискомфорт и медицински усложнения, за които ние не носим отговорност. За избягване на нежелани реакции, причинени от използването на неподходящ за Вас продукт, Ви съветваме винаги да се консултирате с Вашия офталмолог или оптик преди да изпробвате нови марки и модели. В този случай замяна е възможна само за неотворени опаковки контактни лещи.

Неудовлетвореност от цветните лещи

Видът на цветните контактни лещи – подсилващи естествения цвят или променящи го изцяло, пигментацията на очите Ви и някои външни фактори като светлина, грим и облекло, оказват влияние върху ефекта на продукта. Имайте предвид, че настройките на Вашия монитор също могат да са причина за разминаване в нюанса на цветните лещи. При неудовлетвореност от постигнатия резултат, ние не може да приемем обратно продукти с отворени опаковки.

Pages comments: Reply to # - Отказ
#225
Богдан

Здравейте! На 29.07.2020 изпратих обратно за рекламация слънчеви очила ray ban Justin RB4165 601/8G с условието да ми бъдат върната парите мина поне месец а още не съм ги получил на имейл съм ви изпратил банкова сметка моля бъдете коректни

#228
info@leshti.bg

Здравейте, Парите са изпратени на сметката, която сте предоставил.

#223
Деница

Здравей те, получих от Вас цветни контактни лещи сини и зелени с диоптър и с голямо нетърпение реших да ги пробвам но когато си сложих по една леща от двата цвята на очите при всяко мое мигане лещата се местеше и така дразнеше окото и ми мъглееше. Усетих че не ми прилепват добре към зеницата защото аз нося от години лещи но не и цветни. Затова усетих разликата като се местят постоянно и че така ми дразнят окото. Свързах се с Ваш оператор и след като и обясних за този проблем решихме да ги върна към Вас а Вие да ми възстановите сумата по банков път. BG72BPBI81701603311191 за Деница Чуклева. Благодаря за разбирането.

#227
info@leshti.bg

Здравейте, Моля напишете ни имейл и изпратете лещите на адреса ни за рекламация. След направена проверка от производителя и установяване на дефект сумата ще бъде възстановена по сметката Ви.

#209
Радостина Дамянова

Здравейте! След разговор с Ваш представител разбрах, че не могат да ми бъдат заменени върнатите от мен контактни лещи, поради липса на същите такива. Затова Ви моля да ми бъде върната заплатената от мен сума. Банковата ми сметка е в ЕКСПРЕСБАНК. -Добрич Данните за сметката ми са: IBAN BG56TTBB94001509009269 BIC TTBBBG22 Радостина Борисова Дамянова-Сербезова

#218
info@leshti.bg

Здравейте, Благодарим за информацията.

#207
Радостина Дамянова

Здравейте! На 16.01.2020 г. получих поръчаните от мен цветни контактни лещи с диоптър, но едната ми създаде сериозен проблем. След разговор с Ваш представител бях посъветвана да върна и двете, като след това ще ми бъдат изпратени нови 2 със същите параметри. А именно: цвят жълто зелен, диоптър (-4,75) и на двете. Днес ги изпратих на посочения в сайта адрес. № на опаковката е: 90586917826 Благодаря за разбирането!

#205
Надежда

Здравейте! Поръчах си от Вашия сайт МКЛ, които ми ги доставиха на 09.01.2020 г. Днес, при поставянето установих, че от едната контактна леща има дразнене и разфокусиране в окото. Свалих я, почистих я и забелязах микроскопична драскотина.Възможна ли е замяна? За съжаление изхвърлих кутията и фактурата. Запазила съм контейнерите и номера на самата поръчка. Номера е: 150157766. Моля за някакъв отговор. Благодаря!

#219
info@leshti.bg

Здравейте, Да разбира се, възможна е замяна. Моля изпратете ни снимка на лещата.

#203
Недка Телбизова

Здравейте, Харесах си една диоптрична рамка от вашите,но ако не е подходяща за мен,имам ли право на връщане? Позврави!

#220
info@leshti.bg

Здравейте, Всички наши пратки имат опция преглед, можете да рзгледате рамката преди да я заплатите.