Повтори последната поръчка

SofLens 59 (6 лещи) Промоция

attributesPrimary

вторник 24.4.

cleaner
blank
Цена на продукта
29.90 лв.
Гаранция 365
Продуктите със знак „Гаранция 365“ могат да ни бъдат върнати до 12 месеца от датата на получаване. Важи само за неотворени и незамърсени кутии. Повече информация
Подаръци
Поръчайте продукти за над 80 лв. и изберете някой от страхотните ни подаръци! Повече информация
delivery Рапидо:
При поръчки над 20 лв.
При поръчки под 20 лв.

Безплатна
5 лв
SofLens 59 (6 лещи) - Месечни контактни лещи
Гласували потребители 121

Цена на пакета: 44,64 лв.
Спестяваш: 3,25 лв.

Цена на пакета: 41,54 лв.
Спестяваш: 4,25 лв.

Контактни лещи SofLens 59

SofLens 59 са месечни контактни лещи (в миналото, носещи името SofLens Comfort), произведени от Bausch & Lomb. SofLens 59 се използват за ежедневно носене с месечен период на подмяна.

Лещите SofLens 59 са особено популярни поради техният комфорт и лесна употреба. Високия комфорт на тези контактни лещи идва главно от асиметричните им крайща.

Контактните лещи SofLens 59 са подходящи както за начинаещи така и за опитни потребители. Риск от инфекция при носене на SofLens 59 е сведен до минимум поради високата резистенция срещу натрупване на белтъчни депозити. За лесна манипулация лещите са леко оцветени. SofLens 59 не са предназначени за инцидентни преспивания.

Предлагаме модела и по 1 бройка.

Характеристики

Диоптър: от -9.00 до + 6.00
Срок на годност: 24 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Материал: Hilafilcon B
Мога ли да спя с лещите?: Не
Съдържание на вода: 59%
Пропускливост на кислород: 22 Dk/t
Диаметър: 14.2
UV филтър: Не
В кутия: 6 лещи
Производител: Bausch and Lomb
Кривина: 8.6

TopVue Monthly Plus (6 лещи)

Отлично предложение!

Месечните контактни лещи TopVue Plus са създадени от хидрогелния материал Methafilcon A, притежаващ високо водно съдържание и UV филтър.

цена: 33.80 лв.
Спестяваш: 29,9 лв.

коментари

Добавете коментар

 • ваня радева

  До сега ползвах CLEAR COMFORT,за първи път поръчвам от тези ,доволна съм,цената е много добра.доставката отне 4 дена,но вероятно е заради времето.

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-жо Радева,

  Благодарим за положителния коментар и се извиняваме за забавянето на Вашата доставка. Както и сама предполагате – поради влошената метеорологична обстановка в страната куриерските фирми срещат затруднение с разноса.

 • Ваня Димитрова

  Изключително удобни и евтини. От години ползвам тримесечни лещи на Bausch&Lomb, тези не отстъпват по нищо. Може би всичко си е до човека и окото, четейки коментара по надолу - при мен точно TopVue Monthly се движеха в окото и създаваха дискомфорт, за разлика от тези, които си стоят неподвижни.

 • Ползвам ги от години и съм много довлна. Лещите наистина доидоха бързо и са супер евтини.

 • Атанас

  Не ми харесват. Непрекъснато се движат в окото. Нося ги трети ден и вече съжалявам, че ги купих. Следващият път отново ще си поръчам TopVue Monthly - най-добрите.

 • Васил

  Евтини, удобни и качествени, нямам какво повече да желая :)

 • Светла

  Благодаря за бързият отговор. Всъщност видях, че съм направила и грешка в запитването си - 6бр лещи са си 3 чифта ( не както бях написала 6 :D ), т.е мога ли сложа единият чифт да го нося 1 месец, а след това да нося 1 месец вторият чифт и т.н? Повреждат ли се самите лещи, когато стоят в опаковката? Логично няма как да се носят и 3-те чифта едновременно. Мога ли да направя поръчка без да имам регистрация на сайта и до адрес ли се доставят продуктите?

 • Светла

  Искам да попитам относно лещите SofLens 59 (6 лещи) - при закупуването на 6 броя ли цената е 31лв или цената е само за 2 бр? А също така за какъв период могат да се съхраняват самите лещи - например с 6 броя мога ли да изкарам 6 месеца, ако сменям по чифт на месец ? В момента нося меки лещи на bausch&lomb , но не съм сигурна кога трябва да ги сменя, тъй като в оптиката се учех да ги слагам и свалям и не видях опаковката на самите лещи, а жената твърдеше, че са тримесечни ( което силно ме съмнява ) ... И накрая как стават самите поръчки от този сайт? Благодаря.

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Цената е 31лв за 6 броя.

  Самите лещи имат между 1 и 3 години срок на годност, а след отварянето им може да ги ползвате 1 месец. Тримесечните лещи на този производител се казват OptimaFW.

  Поръчка може да направите директно през сайта. Доставката е безплатна при поръчка над 20лв, плащането става при получаване, имате право да върнете продуктите (да анулирате поръчката) без да давате обяснение защо и ние ще Ви възстановим парите (стига лещите да не са били отваряни). Също така може да поръчкате по имейл или по телефон.

  Ако имате каквито и да е въпроси или коментари, не се колебайте да ни пишете.

  Поздрави, Екипът на Лещи.bg

 • Димитър

  Моля за информация относно страната на произход на "Контактни лещи SofLens 59".

 • info@leshti.bg

  Здравейте Димитър,

  Динамиката на пазара на контактни лещи е голяма и често се налага промяна на дистрибуторите.

  В момента лещи с които разполагаме от марката SofLens 59 са произведени в Ирландия.

  Ако имате други въпроси не се колебайте да ни пишете на info@leshti.bg където ще получите по-бърз отговор.

  Поздрави,

 • eleonora

  Здравейте, Интересува ме може ли една кутия от 6 броя лещи дали може да има с различен диоптер. Имам различен диоптер на очите, но бих искала да се възползвам от голямата опаковка.

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Елеонора,

  Отварянето на опаковките с лещи преди продажба е забранено от закона. Именно закупуването на по-голямо количество лещи ви позволява да получите по-ниска цена, както предполагаме сте се убедила от нашето портфолио. Доставяме лещи с възможно най-дълъг срок на годност (1, 2 години, а в много случай и повече) за това не е необходимо да се притеснявате то закупуването на по-голямо количество. Не на последно място трябва да отбележим, че предлагаме различни подаръци при по-големи покупки, което прави вашата покупка още по-изгодна.

  Ако имате други въпроси не се колебайте да ни пишете на info@leshti.bg, което е официалният канал за обслужване на клиенти и ще получите много по-бърз отговор.

  Поздрави, Екипът на Лещи.bg

 • julieta

  tezi le6ti kudeto sa 6 v kutiq edin cvqt li sa i samo kontaktni ili i cvetni ima ?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Жулиета,

  Този модел лещи – SofLens 59 представляват диоптрични контактни лещи. Може да откриете всички цветни лещи които предлагаме в секцията за цветни лещи

  Ако имате други въпроси, не се колебайте да се свържете с нас.

SofLens 59 (6 лещи)

SofLens 59 (6 лещи)

SofLens 59 (6 лещи)

29.90 лв.

На склад > 200 бр.