Спрей за очи Tears Again 10 ml

23.99 лв.
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: четвъртък 23.9. Stock day info: Tomorrow 23. септември Stock day info: Ready to be sent Order stock info: In stock, ready to be dispatched Изберете параметрите
Безплатна Доставка
23.99 лв.

Спрей за очи Tears Again 10 ml

Неприятно Ви е да използвате капки за очи? Спреят с липозоми и витамини А + Е Tears Again, предназначен за лечение и облекчаване на раздразнението и сухотата в очите, е Вашето решение.

Tears Again се прилага на затворени очи. Просто пръснете клепачите 1-2 пъти от разстояние от около 10 см. Продуктът може да се използва и върху грим - просто връскайте от разстояние от около 20 см. Спреят съдържа съставки, които естествено предпазват повърхността на окото и само с едно натискане на пулверизатора впръсквате милиарди от тези частици върху клепачите. Липозомите омекотяват и кожата и я хидратират и освежават. Прониквайки през кожата осигуряват на очите необходимата им хидратация, фосфолипиди, мастни киселини и витамин Е.

Предлагаме и други модели спрейове за очи, например - LAIM Moisture.

Характеристики
Производители: Optima Pharmazeutische
Размер: 10 мл.
Срок на годност: 16 месеца или повече
Използване след отваряне: 6 месеца
Консерванти: Да
Могат да се използва с контактни лещи: Да
Отлично
предложение
Любими

Спрей за очи LAIM Moisture

В наличност
    По-удобен вариант на класическите капки за очи. Подобрява хидратацията на клепачите и очите и увеличава комфорта при носенето на контактни лещи.
цена: 20.99 лв.
Отлично
предложение

Сподели своето впечатление (2)

Сподели своето впечатление

Мимс

Може ли да се използва с лещи?

Отговор

info@leshti.bg

Здравейте, Мимс,

Да, спреят е напълно подходящ за употреба с контактни лещи и повишава комфорта при носенето им. Впръсква се върху затворен клепач от разстояние около 10 см.

Елена

Много приятно спрейче. Не ми размазва грима, което се оказа истина. Доволна съм определено.