TopVue Air (6 лещи)

Безплатна доставка
Гаранция за връщане на парите
Гаранция 365
attributesPrimary

понеделник 19.8.

cleaner
blank
Цена на продукта
35.99 лв.
35.99 лв.
Ако контактните лещи не оправдаят очакванията Ви, може да върнете 4 неизползвани лещи и да получите цялата заплатена сума до 60 дена след получаването им. Повече информация.
TopVue Air (6 лещи) - Месечни контактни лещи
Гласували потребители 304

Цена на пакета: 50,73 лв.
Спестяваш: 3,25 лв.
Доставка: Безплатна

Цена на пакета: 47,63 лв.
Спестяваш: 4,25 лв.
Доставка: Безплатна

Контактни лещи TopVue Air

TopVue Air от TopVue са най-ново поколение силикон-хидрогелни контактни лещи с изключително висока кислородна пропускливост и водно съдържание, необходими за добрата хидратация на окото. Новият дизайн на модела гарантира висок комфорт и хигиеничност.

Пробвайте единични бройки TopVue Air.

Ежедневна употреба

TopVue Air са предназначени за ежедневна употреба с 30-дневен период на подмяна. Не са предназначени за продължителна употреба. Вечер е необходимо да бъдат сваляни, почиствани и съхранявани в контейнерче с разтвор за контактни лещи.

Комфорт от самото начало

Контактните лещи TopVue Air се доставят в пластмасов блистер, който съдържа разтвор с натриев хиалуронат. Натриевият хиалуронат е един от най-ефикасните лубриканти и е напълно съвместим с физиологичната среда на очите. Тази съставка е естествена за човешкия организъм и за разлика от други хидратиращи съставки – не предизвиква дискомфорт или други нежелани странични ефекти.

Висока пропускливост на кислород

Иновативната технология на производство на силикон-хидрогеловите материали гарантира високата пропускливост на кислород на лещите TopVue Air – 100 Dk/t. Транспортът на кислород до роговицата се осъществява чрез микроскопични каналчета.

Отлична хидратация за здрави очи

Достатъчно хидратирани за здрави очи

Другият важен параметър при избора на контактни лещи е наличието на достатъчно високо водно съдържание. Водата е от изключително значение за хидратацията на лещата. TopVue Air съдържа 45% вода, което позволява на лещите да останат добре хидратирани през целия ден. Освен че намаляват риска от образуване на протеинови отлагания по повърхността на лещата, водните молекули понижават и риска от инфекция.

Характеристики

Производители: TopVue
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 6 лещи
Пропускливост на кислород: 100 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Съдържание на вода: 45%
Срок на годност: 48 месеца или повече
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +8.00
Материал на лещите 2: Innofilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Не
Съдържа натриев хиалуронат: Да

коментари

Добавете коментар

 • Дани

  Здравейте, имам рецепта но не съм сигурен какви лещи трябва да поръчам, бихте ли ми помогнали, благодаря предварително

 • info@leshti.bg

  Здравейте, моля изпратете рецептата на имейла ни , за да се консултираме с оптика с койти работим. Хубав ден!

 • Ivailo Ivanov

  Здравейте реших да мина на контактни лещи,диоптърът ми минус едно и половина,но имам и сtигматизъм,Кои лещи бихте ми препоръчали,благодаря

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Ако имате астигматизъм то трябва да имате изписан цилиндър от Вашия очен лекар. Предполгам имате рецепта за очила. Изпратете ни я и нашия оптик ще я преизчисли за лещи.

  Хубав ден

 • Айджан Ахмед

  Може ли преминаването към нов модел лещи, т.е. да увеличи диоптрите?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Не, новия модел може в началото да предизвика дискомфорт, докато свикне окото с новата леща, но в никакъв случай не предизвикват промяна в параметрите. Моля посъветвайте се с оптик. Поздрави.

 • Mihaela Mihova

  Много са удобни наистина, мисля че вече си намерих лещите. Благодаря Ви.

 • Стефан Тодоров

  Здравейте. До момента ползвам от няколко години Biofinity CooperVision, спя с тях и ги ползвам по 2-3 месеца без проблем, много съм доволен от тях, но виждам че тези са на по-достъпна цена, което е от значение за мен към момента.. Препоръчвате ли минаването към тях и ще имам ли същото усещане и комфорт на окото?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-н Тодоров,

  Ако очите Ви са се приспособили към определен модел и се чувствате комфортно със него, не Ви съветвам да експериментирате, т.к. преминаването към нов модел може да предизвика дискомфорт. Ако все пак решите да пробвате, предлагаме единични бройки от този модел – TopVue Air (1 леща).

  Спорен ден, екипът на eshti.bg

 • Силвия Манолова

  Много добро качество и са много удобни. Доволна съм от тях.

 • десислава попова

  здравейте,аз ползвах air opitih,сега реших да пробвам тези,но кривината е различна,а доктора нищо не ми каза,дали ще има някакъв проблем.трябва ли да се измери от доктор кривината

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Когато преминавате към нов модел лещи, винаги съветваме да се консултирате с оптик. В случая и двата продукта, които сте избрали, предлагат 8.6 кривина.

  Поздрави, Екипът на Leshti.bg

 • Томислава

  Здравейте, понеже за пръв път ще си поръчвам лещи, бих желала да разбера как да избера "кривина" и "диаметър"? Очен лекар ли трябва да ми каже или ? Благодаря предварително

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Томислава,

  Да, необходимо е да посетите лекар, който да Ви помогне в напасването на най-подходящия за Вас модел контактни лещи. Този процес включва измерване на кривината на роговицата и преглед на очната повърхност.

 • Йордан Кънчев

  Кой е производителят на тези лещи? Никъде в интернет не намирам информация за тях?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-н Кънчев,

  Производителят им е Interojo Inc., Корея.

 • ТТС

  Благодаря, ще се свържа с Вас.

 • ТТС

  Здравейте, TopVue имат ли модел, който да е асферичен, ако не, какви са другите възможности?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  За съжаление, няма асферичен модел от серията на TopVue. Възможно е да използвате и сферичен вид, след като се преизчисли Вашия диоптър. Изпратете ни рецептата си на info@leshti.bg и нашият оптик ще го направи за Вас.

 • Велислав Иванов

  Това са първите лещи, които използвам. Бих казал, че са страхотни. След многочасово носене не усещам дискомфорт. Смятам да продължа използването им и занапред! :)

 • елвин юсеинова

  Много съм доволна от лещите, вече използвам втори чифт и са супер! Изобщо не дразнят, дори при целодневна употреба. За тази цена, не мисля, че скоро бих пробвала нови.

 • Красимира

  Здравейте, Как да избера между тези и TopVue Premium?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Красимира,

  Основната разлика е, че Premium моделът са двуседмични лещи, а Air – месечни. Двуседмичните продукти са по-подходящи за хора с чувствителни очи, т.к. при правилно съхраняване и почистване възможността за възпаление и дискомфорт е по-малка.

  С пожелание за спокойна вечер, Екипът на Лещи.бг

 • Даниел

  Здравейте, Можете ли да обясните каква точно е процедурата за връщане на неизползвани лещи? Опитах продукта но се оказаха некомфортни за мен в сравнение с други месечни лещи които съм ползвал.

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  В търговските ни условия имаме описана подробно процедурата: http://www.leshti.bg/…uslovia.html

  Накратко: За продукти на TopVue можете да отворите, да пробвате и да ни ги върнете, ако не са Ви удобни. В линка по горе, ще намерите адреса, на който да изпратите лещите и ние ще Ви въстановим парите след като ги получим.

  Успешен ден. Лещи.бг

 • Тихомир

  Здравейте. Всичко лещи, които досега съм ползвал, след няколко часа започват да ми натоварват очите. Изсушават се много и се раздразват ,което в резултат намаля комфорта (чувствителност към светлина и др). Този модел ли е най-добрия вариант за моята ситуация?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Можете да опитате с TopVue Air, разбира се. Но какви точно лещи Ви трябват месечни, еднодневни? Еднодневните са по до-добри от хигиенична гледна точка.

  Поздрави, Лещи.бг

 • Янка Димитрова

  Здравейте! Абсолютен лайк съм с лещите:) след като се извадят от разтвора в който се запечатани повече не ги слагам вътре,нали ? Няма упътване на български език и това малко ме затруднява! За пръв път в живота си слагам лещи и се чувствам добре с тях!

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Да, след като ги извадите от фабрични разтвор не ги поставяте повече там. Поставяте ги в антибактериален контейнер с разтвор за контактни лещи.

  Не се притеснявайте. Нормално е :) никой не се е родил научен със знанието да поставя контактни лещи. Не и нужно.

  Поздрави, Лещи.бг

 • Диана николова

  Аз съм съвсем начинаеща като лещоползвател ,но смених вече 3 вида лещи.Беше ми доста трудно да свикна с поставянето и дори мислех да се откажа от носенето на лещи.но с тези се чувствам добре.

 • Валерия

  Искам да намеря най-добрите контактни лещи за сухи очи. Високото съдържание на вода при контактните лещи означава ли, че са удобни за сухи очи?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Разбира се за сухи очи е много важно овлажняването, а именно водното съдържание и високата кислордна пропускливост помагат на окото. Също така можете да използвате и капки за очи и докато носите лещи.

  Поздрави, Екипът на Лещи.бг

 • Ivajlo

  Това е супер контактни лещи, които действително имат много висока пропускливост. Хидратирани са ми очите, почти спя с тях.

 • Явор

  Не знам дали заради високата пропускливост или заради просто усещането на лекота, което имам. Определно препоръчвам.

 • Емил_sk8

  Евалата на leshti.bg. Жестоки, супер много благодаря за подаръка!

 • Юнак Балкански

  И на юнака има нужда от лещи. Доволен съм от сайта, от обслужането и от продукта съм най-доволен. Браво момчета!

 • Ренета Стоянова

  Струва си определно. Нова е марката, но аз се чувствам добре. Гарантирам за качеството на лещите.

 • Димитър Генков

  Доволен съм от поръчката си. Наистина са удобни и идват в пластмасов блистер с разтвор. Прекрасни за ежедневна употреба. Страхотни са всъщност.

 • Имате ли астигматични лещи?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,
  Да, и можем да Ви предложим няколко варианта. http://www.leshti.bg/…ism-3-leshti http://www.leshti.bg/…ism-6-leshti http://www.leshti.bg/…ism-1-leshha

  Ако имате каквито и да е въпроси ние сме на разполжение.

 • Красимир Кирилов

  Искам да попитам достатъчно ли е висока пропускливостта на кислорода?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  В комбинация с новата технология и високата пропускливост на кислорода от 100 Dk/t очите Ви ще получат нужната лубрикация и кислород.

 • Вася

  Мн съм доволна, всъщност дори не очаквах, че лещи на тази цена могат да предложат такова удобство.

 • Симона Христова

  Защо за няма и една година поскъпнаха толкова - TopVue Air (6 лещи) -3.00 , 8.60 , 14.20 1 бр. 40.00 лв. Това е поръчката ми от миналия декември!

 • Николай

  Що се отнася за едномесечни лещи то това са най-добрите, които съм пробвал. Много удобни и нежни за окото.

 • Ина

  Имат високо съдържание на вода и са удобни за очите. Ще продължавам да ги използвам.

 • Дени

  Тези леяи дали са леко оцветени със синьо за по лесно разпознаване на лицева и опакова страна?

 • info@leshti.bg

  Да, лещите имат леко оцветяване в синьо, което ги прави лесни за забелязване в контейнерчето. Имайте предвид, че този цвят не се вижда когато лещата е поставена!

 • криси

  Лещите са супер, ще продължавам да ги нося и за напред.

 • Тодорова

  Подариха ми чифт от тези лещи за да ги пробвам и съм много доволна. Много са удобни и очите ми са влажни през целия ден!

 • Иляна

  Когато видях цената и факта, че мога да ги върна поръчах веднага. В края на краищата ми паснаха и не ги върнах :)

 • Дилян

  Чудесни лещи. Радвам се, че се реших да ги пробвам, удобни, добре лубрикирани и лени за употреба.

 • Ники

  Взех ги заради гаранцията за връщане на пари ако не ти харесат. Определено ми харесаха и ще продължа да ги ползвам и за напред.

 • Нат

  Лещите са много хубави, ползвам ги от няколко месеца и нямам никаква забележка.

 • K.Георгиев

  Лещите наистина са страхотни. Пратиха ми пробни със предишната поръчка и направо си поръчах две кутийки след като ги пробвах :)

 • Галка

  Лещите са на супер цена, а от куриерска фирма Рапидо ги доставиха бързо и безпроблемно!

 • Zdravko

  Не, не са китайски, корейски са :))) Иначе са добри, стават.

 • Димитър Събев

  Мога ли да закупя само 2 лещи?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  За може да закупите 2 лещи.

  За целта трябва да посетите следният линк:

  http://www.leshti.bg/…air-1-leshha

  Поздрави

 • Десислава Димитрова

  Много са добри лещите. Нося ги вече повече от месец, защото не усещам да са захабени и не ме дразнят както другите, като им наближи времето за смяна. Препоръчвам!

 • Надежда Пенева

  Моля да уточните кой е производителя на лещите TopVue Air?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Производителя на тези лещи се казва Interojo

  Повече информация за производствения процес може да намерите тук:

  http://www.interojo.com/…corp/history

  Поздрави

 • Tedi

  Super sa, vzeh gi zashtoto ti predlagat vyzmojnostta da gi vurnesh ako ne ti haresat, no sa po-dobri ot dosegashnite mi leshti na bausch&lomb

 • катя

  Кой ги произвежда тези лещи?Да не би да са китайски?

 • info@leshti.bg

  Здравейте

  Лещите се произвеждат от реномиран производител и не са китайски. За производството им се използват един от най-новите машини при гарантирани максимални нива на хигиева. Процеса е напълно автоматизиран с много тестове за качество и елиминирана възможност от човешка грешка.

  Поздрави

 • Тино Вълчев

  За първи път поръчвам тези лещи, но наистина качеството им е като това на другите силикон-хидрогелни лещи, които съм ползвал. Ще ги ползвал пак

TopVue Air (6 лещи)

TopVue Air (6 лещи)

TopVue Air (6 лещи)

35.99 лв.

На склад > 200 бр.