TopVue Air for Astigmatism (3 лещи)

Промоция
Безплатна доставка
Гаранция за връщане на парите

Изгодно предложение: TopVue Air for Astigmatism (6 лещи) - 59,99 Лв. (Спестявате 2,39 Лв.)

TopVue Air for Astigmatism са торични контактни лещи за астигматизъм. Модел, изработен от иновативен силикон-хидрогелов материал. Технология за стабилизиране, спомагаща за правилното позициониране на лещата в окото за оптимална корекция на зрението. Опаковка от 3 бр. лещи.
attributesPrimary

сряда 14.11.

cleaner
blank
Цена на продукта
31.19 лв.
Ако контактните лещи не оправдаят очакванията Ви, може да върнете 2 неизползвани лещи и да получите цялата заплатена сума до 60 дена след получаването им. Повече информация.
TopVue Air for Astigmatism (3 лещи) - Торични лещи
Гласували потребители 114

Цена на пакета: 42,83 лв.
Спестяваш: 4,25 лв.
Цена на доставката: Безплатна

Цена на пакета: 45,93 лв.
Спестяваш: 3,25 лв.
Цена на доставката: Безплатна

Контактни лещи TopVue Air for Astigmatism

TopVue Air for Astigmatism са торични лещи за корекция на астигматизъм, изработени от иновативен силикон-хидрогелов материал. Модел контактни лещи с висока кислородна пропускливост и водно съдържание. Дизайнът на TopVue Air for Astigmatism използва прогресивна технология, която гарантира правилното положение на лещата в окото по време на всички ежедневни дейности.

Какво прави контактните лещи TopVue Air for Astigmatism специални?

TopVue Air for Astigmatism използват технология за стабилизиране SHT PrismBallast, която осигурява перфектната позиция на лещата в окото. Дизайн с удебелен долен край, който използва гравитацията, за да улесни балансирането на лещата в окото. Технологията SHT PrismBallast премахва въртенето и движението и разпределя тежестта й по уникален начин. Специалната форма и разпределение на тежестта на контактните лещи TopVue Air for Astigmatism осигуряват нежното преминаване на клепача по повърхността на очната ябълка. Естественият процес на мигане също допринася за стабилизирането им. Тези контактни лещи работят с уникалното за всеки човек движение при мигане, което гарантира, че лещата ще бъде винаги на точното място.

Усетете комфорта от самото начало

TopVue Air for Astigmatism се доставят в блистер с разтвор, съдържащ натриев хиалуронат. Той е в пълна съвместимост с физиологичната среда на окото. Благодарение на него лещите TopVue Air for Astigmatism са удобни от първия момент на поставянето им.

Висока пропускливост на кислород и добра хидратация

Достатъчно хидратирани за здрави очи

Иновативната технология, използванa при изработката на силикон-хидрогеловия материал, позволява на TopVue Air for Astigmatism да придвижва кислород до роговицата на окото посредством микроскопични каналчета изключително бързо. Кислородната пропускливост на модела е 100 Dk/t. Друг важен параметър при избора на контактни лещи е водното им съдържание. При TopVue Air for Astigmatism то е 45%. Благодарение на тези характеристики очите дишат и са хидратирани през целия период на носене. Високото водно съдържание намалява и депозитните наслоявания по повърхността на лещата, което от своя страна намалява риска от инфекции.

Предлагаме и опаковки от 6 бр. TopVue Air for Astigmatism.

Характеристики

Диоптър : от +6.00 до -12.00
Срок на годност: 24 месеца или повече
Период на подмяна: 30 дни
Лубрикация с натриев хиалуронат: Да
Материал: Innofilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Не
Съдържание на вода: 45%
Пропускливост на кислород: 100 Dk/t
Диаметър: 14.2
UV филтър: Не
В кутия: 3 лещи
Кривина: 8.6

коментари

Добавете коментар

 • Стела Ташенова

  Здравейте! Ползвам еднодневни торични лещи. Наскоро обаче лекарят ми смени диоптъра. Има ли възможност да поръчам по-малък брой лещи за око, за да разбера дали се чуствам добре с тях. До сега опаковките, които съм поръчвала са по 30 бр. Нямам претенции за марката, искам само по една леща за око, за да пробвам новия диоптър, преди да поръчам цяла кутия. Има ли такава възможност?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Предлагаме модела TopVue Air for Astigmatism в кутии по 3 и 6 бройки, както и по 1 бройка .

  Лек ден, екипът на leshti.bg

 • Людмила Лазарова Сланева

  Здравейте,в рецептата ми за лещи има обозначен цилиндър на ляво око 0,50, а в нито един продукт не открвам този параметър.Дясното ми око е с Cyl.0,75, но лявото е с друг.Какъв е варианта ми?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-жо Сланева,

  Най-вероятно говорите за параметри за очила, а не контактни лещи. Моля, изпратете ни рецептата си на имейла ни info@leshti.bg. Оптика ни ще я преизчисли.

  Лек ден, екипът на leshti.bg

 • Елена

  Здравей те имам висок цилиндър -3.5 а в таблицата е до -2.5 и ос 5 а почват от 10

 • Ивелина

  Здравейте!Защо лещите в кутия са 3 бр. .нетрябва ли да са две по две ?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Фирмите производители сами определят количеството на лещите в опаковката: 3, 4, 6 – за месечните и тримесечните модели и 30, 60, 180 – за дневните. Обикновено месечните торични лещи се предлагат или в опаковка от 3 и 6, или само от по 6 броя. Винаги можете да си поръчате четна бройка като допълните опаковката от 3 лещи TopVue Air for Astigmatism с единичен брой или с още една кутия от 3 лещи.

  Лек ден, Екипът на leshti.bg.

 • игнат

  При поръчка на този модел лещи доставката след клко време се извършва ?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Игнат,

  Зависи от кой диоптър имате нужда. Въведете необходимите Ви параметри в графите и системата ще Ви покаже срока за доставка вляво. Ако тя е в зелено, означава, че имаме този продукт на склад и ще го изпратим възможно най-скоро. В случаите, когато поръчката е направена до 12 ч., това става още на същия ден.

 • Пламен Първанов

  Здр! Може ли тези лещи да бъдат ползвани при хора с КЕРАТОКОНУС? Предварително Ви благодаря!

 • info@leshti.bg

  Здравейте, г-н Първанов,

  По този въпрос най-добре се консултирате с Вашия очен лекар, който ще Ви насочи към най-подходящия вид контактни лещи, т.к. имате нужда от специална базова кривина („извивката на роговицата“), а този модел е с 8.60, което може да окаже твърде много. Тогава лещата няма да успее да се прикрепи и ще се хлъзга в окото. На нашия сайт се предлагат видове с базова кривина от 8.40 – Proclear Toric (6 лещи).

 • Борислава Петрова

  Здравейте, торичните лещи за корекция на астигматизъм и далекоглдство, подходящи ли са за дете на 7 години и половина?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Положително отговаряме на въпроса Ви, но силно препоръчваме очен лекар да прегледа детето и да изпише рецепта за торични лещи.

  Поздрави, Лещи.бг

 • Юлия Димитрова

  Здравейте,как мога да определя параметрите на лещата,която ми трябва,след като моите точни параметри ги няма в таблицата за поръчка на лещите?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  А вашата рецепта от очен лекар за контактни лещи ли е или за очила?

  Поздрави, Екипът на Лещи.бг

 • Ширин Наимова

  Може ли да се спи с тях?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  За съжаление не. С тези лещи не може да се спи. Може да пробвате Air Optix night and day aqua, с тях можете да спите: http://www.leshti.bg/…qua-6-leshti

  Поздрави, Екипът на Лещи.бг

 • Михаела

  Може ли без цилиндър да поръчам торични контактни лещи?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  За съжаление, ще се наложи да посетите вашия личен лекар и той ще Ви посъветва какво Ви трябва.

  Поздрави, Екипът на Лещи.бг

 • Рада

  Много хубав заместител на мойте лещи в последния момент. ДОволна съм дори ще си поръчам пак.

 • Венета

  От два дни съм с лещите и съм доволна. TopVue са наистина най-евтините, но не за сметка на качеството. Направо ми съживиха окото. Не съм очквала, че ще са толкова удобни и при мигане. Освен това мога да мигам спокойно.

 • Атанас

  Вчера получих лещите и първите ми впечатления за много добри. По-добри са от лещите, които използвах преди, а именно Air Optix for Astigmatism.

 • Ивелина

  Наличността е голямо предимство, но и лещите са удобни

 • Лили

  Лещите са доста удобни, но най-много ме впечатли факта, че се доставят за 48 часа, всички други сайтове доставят торичните лещи за от 2 до 4 седмици, а понякога и по-бавно!

 • Наистина ли могат да се ползват 24 месеца ?!?!?!

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  24 месеца е срока на годност, а не периодо на подмяна. Това са едномесечни лещи, кеото значи, че един месец след като ги отворите трябва да ги смените с нов чифт.

  Поздрави

 • София Георгиева

  Здравейте! Бихте ли пояснили какво е водното съдържание на лещите в проценти, понеже не пише. Благодаря!

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Тези лещи имат 45% водно съдържание. Ако имате други въпроси не се колебайте да ни пишете.

  Поздрави.

 • Фартин Юсуф

  Мога ли да спа с тях?

 • J

  Здравейте, интересувам се дали тези лещи са по-добри от меките торични на bausch&lomb? Мога ли да поръчам две за проба? Благодаря!

 • Галя

  Много съм доволна от тези лещи, те са тънки, удобни с висока пропускливост на кислород и на добра цена!

 • Ани

  Да, браво за този продукт, евтин и с бърза доставка - няма аналог :)

 • Христов

  Лещите са наистина много хубави. Обикновено чакам поне месец за торични лещи, а тези ги получих за 2 дена - чудесно обслужване!

TopVue Air for Astigmatism (3 лещи)

TopVue Air for Astigmatism (3 лещи)

TopVue Air for Astigmatism (3 лещи)

31.19 лв.

На склад > 200 бр.