TopVue Air Multifocal (3 лещи)

Промоция
Безплатна доставка
Гаранция за връщане на парите
Изгодно предложение: TopVue Air Multifocal (6 лещи) - 66,99 Лв. (Спестявате 6,99 Лв.)
attributesPrimary

понеделник 17.6.

cleaner
blank
Цена на продукта
36.99 лв.
36.99 лв.
Ако контактните лещи не оправдаят очакванията Ви, може да върнете 2 неизползвани лещи и да получите цялата заплатена сума до 60 дена след получаването им. Повече информация.
TopVue Air Multifocal (3 лещи) - Мултифокални лещи
Гласували потребители 53

Цена на пакета: 51,73 лв.
Спестяваш: 3,25 лв.
Доставка: Безплатна

Цена на пакета: 48,63 лв.
Спестяваш: 4,25 лв.
Доставка: Безплатна

Контактни лещи TopVue Air Multifocal

Контактни лещите TopVue Multifocal са предназначени за хора с пресбиопия и са произведени от иновативен материал – силикон-хидрогел трето поколение. TopVue Air Multifocal се характеризират с висока пропускливост на кислород комбинирана с високо съдържание на вода. Дизайнът на лещите TopVue Air Multifocal предлага няколко оптични зони, което гарантира качествена корекция на вашето зрение и изключителен комфорт.

Удобни и с ефективна корекция на пресбиопия

Пресбиопията е заболяване на очите, което е свързано с възрастта. То се проявява около 40-те и е естествен процес свързан със стареенето. Поради загуба на еластичност на очните лещи, окото не е способно да фокусира адекватно на близо и на далеч. TopVue Air Multifocal са лещи предоставящи удобно и ефикасно решение на тези проблеми.

Ясно зрение на всички разстояния

оптични зони

TopVue Air Multifocal има няколко оптични зони. Този принцип на индивидуални променливи оптични зони в концентрични кръгове използва естествения подход на окото – зеницата се свива когато фокусира на близо и се разширява когато фокусира на далеч. Оптичната зона коригираща фокуса на близо е в централната част на лещата, а към края на лещата се намират зоните коригиращи фокуса на по-далечни дистанции.

Коя добавка (AD) да изберет?

TopVue Air Multifocal се предлагат с 4 добавки. В случай, че измерената стойност на вашите очи между две от тези 4 стойности трябва да изберете по ниската. При необходимост, в случай на наличие на доминантно око, то доминантното око трябва да е с по-високата стойност, а не-доминантното око с по-ниската.

Комфорт от първия момент

TopVue Air Multifocal се доставят в блистер, които съдържа подобряващо овлажняването вещество – натриев хиалуронат, което е напълно съвместимо с физиологичната среда на човешкото око. Благодарение на тази съставка, TopVue Air Multifocal са приятни и удобни от първият момент на слагане в окото.

Висока пропускливост на кислород и съдържание на вода

Технологично иновативният силикон-хидрогелов материал предоставя на TopVue Air Multifocal много висока пропускливост на кислород. Пренасянето на свеж кислород към зеницата става посредством микроскопични каналчета. Възможността да пренася кислород е 100 Dk/t.

Съдържанието на кислород е много важен фактор за здравословната употреба на контактни лещи. TopVue Air Multifocal предлагат 45% водно съдържание. С високото съдържание на вода тези мултифокални лещи Ви предоставят хубава хидратация през целия ден. Количеството вода съдържащо се в TopVue Air Multifocal също намалява наслагването и акумулирането на депозити по повърхността на лещата като по тази начин намалява риска от бактериална инфекция.

Предлагаме модела и в опаковки от 6 лещи и единични бройки..

Характеристики

Производители: TopVue
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 3 лещи
Добавен диоптър (Add): +1.00, +1.50, +2.00, +2.50
Пропускливост на кислород: 100 Dk/t
Период на подмяна: 30 дни
Срок на годност: 32 месеца или повече
Съдържание на вода: 45%
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +6.00
Материал на лещите 2: Innofilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Не
Съдържа натриев хиалуронат: Да

коментари

Добавете коментар

 • Aleks

  Асферичните контакни лещи са лещи за пресбиопия или още мултифокални лещи. Доволен съм доста от TopVuu multifocal

 • Ралица

  Здравейте, искам да си поръчам мултифокални лещи, но не мога да преценя в заявката как да попълня диоптрите - на диоптър записвам числата за далечно виждане, а на добавка - тези за близко. Така ли е? Благодаря Ви за помощта предварително. Много съм доволна от услугите, които Вашата страница предоставя.

 • Валентина Янева

  Имах проблем с очите и от това явно и много силно главоболие. Докторът ми изписа рецепта за лещи и пробвах тези. Виждам ясно. нямам главоболие. Препоръчвам.

 • Dana

  Супер яките лещи. На около 40 години съм. Но да не изпадаме в подроббности. Харесват ми лещеите, като че си се компенсира нещо, което вече времето ми е взело. Освен това са много удобни.

 • Васил

  Купих ги като подарък за рожден ден и оказаха се голям хит.

 • Яна

  Много добър избор за резервни лещи си направих.

 • Боряна Байчева

  Поръчах си лещите, но не виждам ясно надалече. Възможно ли е да съм сбъркала при поръчката? Основния диоптър кой е - този за далече или този за четене?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Напълно възможно е да сте объркали поръчката, но и ако сте въвели параметри за очила вместо за контактни лещи също има разлика.

  Поздрави,

 • Милен

  Супер са.

 • Анелия

  Доста са удобни и очите ми като че ли са доста спокойни. Някак неочаквах - добре ми е.

 • Дери

  Какво корегира тази добавка близко или далечно виждане?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  Добавката корегира вашето зрение за близко виждане (например за четене).

  Поздрави

 • Георги Талов

  До преди комбинирах лещи за с очила за четене, но с тези лещи вече мога да оставя очилата

 • Кирил

  Най-накрая мултифокални лещи на достъпна цена!

 • Ани

  Лещите са тънки и изобщо не се усещат в окото

 • Виктория

  Приятно изненадана съм от този продукт. Имах много задръжки заради марката и цената, но лещите са много удобни и се предлагат с повече добавки от другите мултифокални лещи, които съм ползвала

TopVue Air Multifocal (3 лещи)

TopVue Air Multifocal (3 лещи)

TopVue Air Multifocal (3 лещи)

36.99 лв.

На склад > 200 бр.