Гаранция 365

TopVue Blue Blocker (30 лещи)

35.79 лв.
100% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност

Изгодно предложение: TopVue Blue Blocker (90 лещи) - 102.79 Лв. (Спестявате 4.58 Лв.)

Изпращане: понеделник 24.6. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Безплатна Доставка
35.79 лв.

Описание на TopVue Blue Blocker лещи

Най-много ще се насладите на тези дневни лещи от популярната марка TopVue , ако прекарвате много време в работа на компютъра и пред екраните на цифрови устройства. TopVue Blue Blockers са способни да филтрират синята светлина , излъчвана от цифрови устройства. С тази уникална способност TopVue Blue Blocker помага за предотвратяване на дигитална умора на очите .
В допълнение, като лещи за еднократна употреба те предлагат най-здравословния и лесен начин за носене на контактни лещи . Няма нужда от допълнителни аксесоари.

Дневните лещи TopVue Blue Blocker се предлагат и в следните опаковки:
Blue Blocker TopVue (5 лещи)
Blue Blocker TopVue (90 лещи)
Blue Blocker TopVue (180 лещи)

 

Blue Blocker - защита срещу дигитална умора на очите

Излишъкът от изкуствена синя светлина от телевизори, смартфони, лаптопи и различни монитори или таблети води до нарушаване на естествения биоритъм и така наречената дигитална умора на очите.
Лещите TopVue Blue Blocker блокират 16% от синята светлина при 400 nm - 450 nm. Тъй като контактната леща лежи директно върху окото, ефектът на защита срещу синя светлина е по-висок от използването на защитни очила.

Синята светлина, излъчвана от цифровите устройства, се отразява неблагоприятно на тялото ви и може сериозно да влоши качеството на съня ви.
Това е така, защото синята светлина се появява естествено сутрин и ви буди, а след това постепенно се променя в червен цвят с напредването на деня. Ако работите с компютър, таблет или гледате филми и сериали - тази изкуствена синя светлина инструктира тялото ви да бъде активно. В допълнение, вредната част на синята светлина (380 - 460 nm) също ускорява стареенето на окото и съществува риск от увреждане на ретината.
С лещите TopVue Blue Blocker можете да избегнете тези рискове и да осигурите на очите си надеждна защита.

Надежден и удобен материал за лещи на TopVue Blue Blocker

TopVue Blue Blockers са направени от материал тип хидрогел - Methafilcon A, който съдържа 55% вода . Това високо водно съдържание гарантира, че лещите са меки и удобни в очите по всяко време.
За да се осигури комфорт по време на износване, дори и за носители, чиито очи са склонни бързо да изсъхнат, лещите се обработват с овлажняващата технология ASSL - Aqua Safety Shield Sloers .

Двойна защита на очите

В допълнение към защитата срещу синя светлина, ежедневните лещи TopVue Blue Blocker имат и инсталиран UV филтър. Така че те поддържат и UV защита на очите .
Само не забравяйте, че за да защитите 100% очите си от UVA и UVB лъчи, ще трябва да комбинирате лещи TopVue Blue Blocker с любимите си слънчеви очила.

Характеристики - TopVue Blue Blocker (30 лещи)

Производители: TopVue
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 30 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Пропускливост на кислород: 20 Dk/t
Срок на годност: 24 месеца или повече
Съдържание на вода: 55%
Диапазон на диоптри: от -10.00 до +6.00
Материал на лещите: Methafilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Не
Име на продукт: TopVue Blue Blocker
UV филтър: Да
Blue Blocker: Да
Медицинско изделие: Да

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление

Сподели своето впечатление