TopVue Color Daily - без диоптър (10 лещи)

Продуктът не е наличен
Ако контактните лещи не оправдаят очакванията Ви, може да върнете 8 неизползвани лещи и да получите цялата заплатена сума до 60 дена след получаването им. Повече информация.
TopVue Color Daily - без диоптър (10 лещи) - Coloured contact lenses
Гласували потребители 33

Дневни цветни лещи TopVue Color Daily

TopVue Color Daily са дневни контактни лещи, създадени за еднократна употреба. Тези модели са най-лесни за употреба и осигуряват най-висока хигиена поради честата им смяна. TopVue Color са създадени от подобрен хидрогелен материал с 43% водно съдържание, поставят се лесно в окото и гарантират комфорт през целия ден. Моделът е снабден с UV филтър срещу вредните слънчеви лъчи. Лещата не покрива цялата очна повърхност и за максимална защита е желателно да не забравяте и слънчевите си очила. TopVue Color не са предназначени за продължителна употреба и е необходимо да се свалят преди сън.

Технология и качество

В процеса на производство всяка леща е подложена на 4 стриктни теста за контрол на качеството. TopVue Color са създадени с Radial Edge технология за равномерни тънки ръбове, понижаващи триенето и гарантиращи максимален комфорт.

3-тонната система за нанасяне на цветовете в няколко слоя и нюанса създава естествен завършек, а по-тъмният пръстен увеличава оптически очите и подчертава техния цвят.

Краен резултат

Както всеки ирис е уникален, така и ефектът от цветните лещи е строго индивидуален. Резултатът, постигнат от лещите TopVue Color, може да бъде повлиян от естествения цвят на очите, облеклото, грима, както и от количеството светлина. Имайте предвид, че при по-светли очите ефектът ще е по-видим, отколкото при по-тъмните. За повече информация прочетете Наръчника ни за избор на цветни контактни лещи.

Опаковката съдържа 10 цветни лещи и е идеална за тези, които желаят да експериментират с външния си вид за специален повод. Като всички TopVue продукти, и за TopVue Color важи Гаранцията ни за връщане на парите.

Моделът е наличен и с диоптър.

Характеристики

Производители: TopVue
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 10 лещи
Диапазон на диоптри: 0 , от -10.00 до +6.00
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 24 месеца или повече
Съдържание на вода: 43%
Мога ли да спя с лещите?: Не
Материал на лещите 2: Polyhema
UV филтър: Да

коментари

Добавете коментар

 • Веселина

  Здравейте какво ще рече 10 лещи тоест 5 цвята вътре так ши?

 • Стела

  Здравейте, ако не сме със същия цвят очи като лещите ще седят ли по същия начин?

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  На снимките се вижда, че моделите са със светло кафави, тъмно кафяви и зелени очи. Крайния резултат при използването на цветни лещи никога не е гарантиран. Но като правило по-светлия натурален цвят на очите е по-склонен към промяна на цвета, отколкото по-тъмните очи.

  Поздрави, leshti.bg

TopVue Color Daily - без диоптър (10 лещи)

TopVue Color Daily - без диоптър (10 лещи)

TopVue Color Daily - без диоптър (10 лещи)

19.99 лв.

На склад: 0 бр.