Повтори последната поръчка

TopVue Color Daily - с диоптър (10 лещи)

attributesPrimary

вторник 24.4.

cleaner
blank
Цена на продукта
19.59 лв.
Гаранция 365
Продуктите със знак „Гаранция 365“ могат да ни бъдат върнати до 12 месеца от датата на получаване. Важи само за неотворени и незамърсени кутии. Повече информация
Подаръци
Поръчайте продукти за над 80 лв. и изберете някой от страхотните ни подаръци! Повече информация
delivery Рапидо:
При поръчки над 20 лв.
При поръчки под 20 лв.

Безплатна
5 лв
Ако контактните лещи не оправдаят очакванията Ви, може да върнете 8 неизползвани лещи и да получите цялата заплатена сума до 60 дена след получаването им. Повече информация.
TopVue Color Daily - с диоптър (10 лещи) - Coloured contact lenses
Гласували потребители 29

Дневни цветни лещи TopVue Color Daily

TopVue Color Daily са дневни контактни лещи, създадени за еднократна употреба. Тези модели са най-лесни за употреба и осигуряват най-висока хигиена поради честата им смяна. TopVue Color са създадени от подобрен хидрогелен материал с 43% водно съдържание, поставят се лесно в окото и гарантират комфорт през целия ден. Моделът е снабден с UV филтър срещу вредните слънчеви лъчи. Лещата не покрива цялата очна повърхност и за максимална защита е желателно да не забравяте и слънчевите си очила. TopVue Color не са предназначени за продължителна употреба и е необходимо да се свалят преди сън.

Технология и качество

В процеса на производство всяка леща е подложена на 4 стриктни теста за контрол на качеството. TopVue Color са създадени с Radial Edge технология за равномерни тънки ръбове, понижаващи триенето и гарантиращи максимален комфорт.

3-тонната система за нанасяне на цветовете в няколко слоя и нюанса създава естествен завършек, а по-тъмният пръстен увеличава оптически очите и подчертава техния цвят.

Краен резултат

Както всеки ирис е уникален, така и ефектът от цветните лещи е строго индивидуален. Резултатът, постигнат от лещите TopVue Color, може да бъде повлиян от естествения цвят на очите, облеклото, грима, както и от количеството светлина. Имайте предвид, че при по-светли очите ефектът ще е по-видим, отколкото при по-тъмните. За повече информация прочетете Наръчника ни за избор на цветни контактни лещи.

Опаковката съдържа 10 цветни лещи и е идеална за тези, които желаят да експериментират с външния си вид за специален повод. Като всички TopVue продукти, и за TopVue Color важи Гаранцията ни за връщане на парите.

Моделът е наличен и без диоптър.

Характеристики

Диоптър: от -10.00 до + 6.00
Срок на годност: 24 месеца или повече
Период на подмяна: 1 ден
Материал: Polyhema
Мога ли да спя с лещите?: Не
Съдържание на вода: 43%
Диаметър: 14.2
UV филтър: Да
В кутия: 10 лещи
Кривина: 8.6

коментари


TopVue Color Daily - с диоптър (10 лещи)

TopVue Color Daily - с диоптър (10 лещи)

TopVue Color Daily - с диоптър (10 лещи)

19.59 лв.

На склад > 200 бр.