TopVue Color Daily - с диоптър (10 лещи)

Продуктът не е наличен
Ако контактните лещи не оправдаят очакванията Ви, може да върнете 8 неизползвани лещи и да получите цялата заплатена сума до 60 дена след получаването им. Повече информация.
TopVue Color Daily - с диоптър (10 лещи) - Coloured contact lenses
Гласували потребители 29

Дневни цветни лещи TopVue Color Daily

TopVue Color Daily са дневни контактни лещи, създадени за еднократна употреба. Тези модели са най-лесни за употреба и осигуряват най-висока хигиена поради честата им смяна. TopVue Color са създадени от подобрен хидрогелен материал с 43% водно съдържание, поставят се лесно в окото и гарантират комфорт през целия ден. Моделът е снабден с UV филтър срещу вредните слънчеви лъчи. Лещата не покрива цялата очна повърхност и за максимална защита е желателно да не забравяте и слънчевите си очила. TopVue Color не са предназначени за продължителна употреба и е необходимо да се свалят преди сън.

Технология и качество

В процеса на производство всяка леща е подложена на 4 стриктни теста за контрол на качеството. TopVue Color са създадени с Radial Edge технология за равномерни тънки ръбове, понижаващи триенето и гарантиращи максимален комфорт.

3-тонната система за нанасяне на цветовете в няколко слоя и нюанса създава естествен завършек, а по-тъмният пръстен увеличава оптически очите и подчертава техния цвят.

Краен резултат

Както всеки ирис е уникален, така и ефектът от цветните лещи е строго индивидуален. Резултатът, постигнат от лещите TopVue Color, може да бъде повлиян от естествения цвят на очите, облеклото, грима, както и от количеството светлина. Имайте предвид, че при по-светли очите ефектът ще е по-видим, отколкото при по-тъмните. За повече информация прочетете Наръчника ни за избор на цветни контактни лещи.

Опаковката съдържа 10 цветни лещи и е идеална за тези, които желаят да експериментират с външния си вид за специален повод. Като всички TopVue продукти, и за TopVue Color важи Гаранцията ни за връщане на парите.

Моделът е наличен и без диоптър.

Характеристики

Диоптър : от -10.00 до + 6.00
Срок на годност: 24 месеца или повече
Период на подмяна: 1 ден
Материал: Polyhema
Мога ли да спя с лещите?: Не
Съдържание на вода: 43%
Диаметър: 14.2
UV филтър: Да
В кутия: 10 лещи
Кривина: 8.6

коментари

Добавете коментар

  • Мануела Колева

    Цветовете са покривни и съм много доволна. Благодаря

  • Искам да попитам лештити с диоптри ли са

  • info@leshti.bg

    Здравейте, Да с доптер са.

TopVue Color Daily - с диоптър (10 лещи)

TopVue Color Daily - с диоптър (10 лещи)

TopVue Color Daily - с диоптър (10 лещи)

19.59 лв.

На склад > 10 бр.