TopVue Color Daily - с диоптър (10 лещи)

Продуктът не е наличен
Ако контактните лещи не оправдаят очакванията Ви, може да върнете 8 неизползвани лещи и да получите цялата заплатена сума до 60 дена след получаването им. Повече информация.
TopVue Color Daily - с диоптър (10 лещи) - Coloured contact lenses
Гласували потребители 29

Дневни цветни лещи TopVue Color Daily

TopVue Color Daily са дневни контактни лещи, създадени за еднократна употреба. Тези модели са най-лесни за употреба и осигуряват най-висока хигиена поради честата им смяна. TopVue Color са създадени от подобрен хидрогелен материал с 43% водно съдържание, поставят се лесно в окото и гарантират комфорт през целия ден. Моделът е снабден с UV филтър срещу вредните слънчеви лъчи. Лещата не покрива цялата очна повърхност и за максимална защита е желателно да не забравяте и слънчевите си очила. TopVue Color не са предназначени за продължителна употреба и е необходимо да се свалят преди сън.

Технология и качество

В процеса на производство всяка леща е подложена на 4 стриктни теста за контрол на качеството. TopVue Color са създадени с Radial Edge технология за равномерни тънки ръбове, понижаващи триенето и гарантиращи максимален комфорт.

3-тонната система за нанасяне на цветовете в няколко слоя и нюанса създава естествен завършек, а по-тъмният пръстен увеличава оптически очите и подчертава техния цвят.

Краен резултат

Както всеки ирис е уникален, така и ефектът от цветните лещи е строго индивидуален. Резултатът, постигнат от лещите TopVue Color, може да бъде повлиян от естествения цвят на очите, облеклото, грима, както и от количеството светлина. Имайте предвид, че при по-светли очите ефектът ще е по-видим, отколкото при по-тъмните. За повече информация прочетете Наръчника ни за избор на цветни контактни лещи.

Опаковката съдържа 10 цветни лещи и е идеална за тези, които желаят да експериментират с външния си вид за специален повод. Като всички TopVue продукти, и за TopVue Color важи Гаранцията ни за връщане на парите.

Моделът е наличен и без диоптър.

Характеристики

Производители: TopVue
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 10 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 24 месеца или повече
Съдържание на вода: 43%
Диапазон на диоптри: от -10.00 до +6.00
Мога ли да спя с лещите?: Не
Материал на лещите 2: Polyhema
UV филтър: Да

коментари

Добавете коментар

 • Burcu Guneş

  ИЗМАМНИЦИ!!!! не си поръчайте от тези лещи за втори път развалени излязоха лещите и са дали друг номер!!!

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Не намираме поръчка с Вашето име, г-не!Ако имате такава, приложете номер моля. Телефоните ни са такива каквито са обявени на сайта ни и всички други клиенти успешно се свързват с нас. Ако имате оплаквания относно лещите, можехте да ни пишете или да се свържете по тел. и да ги изпратим за проверка на качеството до производителя. Лещите могат да бъдат повредени, но не и развалени, това не е хранителен продукт. Можехме да изтрием коментара, но ще го оставим за хора като Вас, които си мислят, че като ни обиждат в коментар на сайта, ще решат проблема. Хубав ден.

 • Мануела Колева

  Цветовете са покривни и съм много доволна. Благодаря

 • Искам да попитам лештити с диоптри ли са

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Да с доптер са.

TopVue Color Daily - с диоптър (10 лещи)

TopVue Color Daily - с диоптър (10 лещи)

TopVue Color Daily - с диоптър (10 лещи)

19.59 лв.

На склад: 0 бр.