Гаранция 365

TopVue Daily (2x30 лещи)

59.58 лв. 57.58 лв.
100% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
TopVue Daily (30 лещи)
Изпращане: сряда 22.5. Изберете параметрите
Редовна цена 29.79 лв.
TopVue Daily (30 лещи)
Изпращане: сряда 22.5. Изберете параметрите
Редовна цена 29.79 лв.
Безплатна Доставка
59.58 лв. 57.58 лв.

Удобни контактни лещи на добра цена

TopVue daily са комфортни и добре толерирани хидрогел лещи с добавката от необикновено ефективен лубрикант- натриев хиалудонат и намокрящият ПЕГ (полиетилен гликол) агент, който осигурява изключителна влажност и максимален комфорт през целия ден. Натриев хиалуронит, или хиалуритна киселина, е субстанциа натурална за човешкото тяло. Освен в ставите, то се намира и в стъкловидното тяло.

Перфектен дизайн

TopVue - Перфектен дизайн Лещите TopVue разполагат с изключително тънък край. Клепачите влизат в контакт с лещата при всяко намигване. Ако края на лещата създава „стъпало“, то потребителя усеща наличието на лещата в окото. Въпреки че, това е един малко обсъждан фактор, то той е от съществено значение при затваряне на очите, което от своя страна го прави решаващ за удобството на дадени контактни лещи.

Висококачествена Стабилна Корекция

TopVue разполага и с много стабилна оптична корекция, която се постига чрез точно същото оптична мощ в цялата оптичната зона. Благодарение на това, лещите предоставят висококачествено зрение при всякакви светлинни условия, които ще оцените при каране на тъмно.

UV филтър

TopVue са едни от малкото лещи с UV филтър, които улавя вредните UVA и UVB лъчи. Винаги е добре, когато лещите притежават UV филтри, но те не винаги предлагат защита на 100%. Тъй като лещите покриват само част от повърхността на вашето око, голяма част от него остава незащитена от UV лъчите. Поради тази причина препоръчваме да използвате слънчеви очила за защита на очите от слънцето.

Технология Aquamax

Технологията Aquamax използва нова процедура за прилагане на UV филтър в производството на контактни лещи. Метод, който няма отрицателни последици за неговите качества. По този начин контактните лещи TopVue притежават по-доби механични качества за прилагане (по-лесно боравене) и комфорт.

Еднодневни лещи

TopVue са предназначени за еднократна употреба. Не носете по време на сън. Те нямат нужда от почистване, като по този начин спестчвате и от разтвори. Тяхната цена не е много висока и загубата на един чифт не е трудно поносима, тъй като бързо могат да бъдат заменени с нов. Използваният материал е хидрогел Etafilcon А. Съдържанието на вода е 58% и пропускливостта на кислород е 26 Dk/t.

Предлагаме и опаковки от 30 бр.

Характеристики - TopVue Daily (30 лещи)

Производители: TopVue
Базова кривина (BC): 8.50
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 30 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 24 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 26 Dk/t
Съдържание на вода: 58%
Материал на лещите: Etafilcon A
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +4.00
Мога ли да спя с лещите?: Не
Име на продукт: TopVue Daily
UV филтър: Да
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Медицинско изделие: Да

Сподели своето впечатление (5)

Сподели своето впечатление
Валентина Караджова

пропуснах да спомена че желая да се възползвам от опцията 2*30 бр лещи за 46,50.....

Валентина Караджова

здравейте отново ви притеснявам , поради факта че на 2те очи са различни диоптрите ми едното е с -5 а другото -5,75, то как да процедирам-да ги поръчам и да си платя 2 доставки като едните да дойдат тази седмица а другите след месец ли ? тази поръчка я правя поне 4 поредни месеца вече ........

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Караджова,

Както Ви обещахме по телефона, изпратихме запитване относно планираната дата за доставка на TopVue Daily (2x30 лещи) с желаните от Вас параметри. След като получим отговор, ще се свържем с Вас, за да уточним най-удобния за Вас начин за получаване.

Валентина Караджова

Наистина ли чакането за лещи сега е 5 седмици за диопъър -5?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, г-жо Караджова,

В момента имаме налични TopVue Daily с избраните от Вас параметри. Ако поръчате днес до 12 ч., ще получите желания от Вас продукт в сряда (16.11).

Вили

Тази цена прави тези така или иначе евтини лещи най-добрата оферта на пазара!

Антон

Много удобни за спорт.