Гаранция 365

TopVue Daily (30 лещи)

29.79 лв.
100% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изгодно предложение: TopVue Daily (90 лещи) - 80.79 Лв. (Спестявате 8.58 Лв.)
Изпращане: петък 19.7. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Безплатна Доставка
29.79 лв.

Изгодни пакети

Удобни контактни лещи на добра цена

TopVue Daily са комфортни хидрогелни лещи с натриев хиалуронат и овлажняващия ПЕГ (полиетилен гликол) агент, които осигуряват изключителна хидратация и максимално удобство през целия ден. Натриевият хиалуронат (натриевата сол на хиалуроновата киселина) е субстанция, естествена за човешкото тяло, съдържаща се в стъкловидното тяло на окото.

Перфектен дизайн

TopVue - Перфектен дизайн Лещите TopVue разполагат с изключително тънък край. Клепачите влизат в контакт с лещата при всяко намигване. Ако края на лещата създава „стъпало“, то потребителя усеща наличието на лещата в окото. Въпреки че, това е един малко обсъждан фактор, то той е от съществено значение при затваряне на очите, което от своя страна го прави решаващ за удобството на дадени контактни лещи.

Висококачествена Стабилна Корекция

TopVue разполага и с много стабилна оптична корекция, която се постига чрез точно същото оптична мощ в цялата оптичната зона. Благодарение на това, лещите предоставят висококачествено зрение при всякакви светлинни условия, които ще оцените при каране на тъмно.

UV филтър

TopVue са едни от малкото лещи с UV филтър, които улавя вредните UVA и UVB лъчи. Винаги е добре, когато лещите притежават UV филтри, но те не винаги предлагат защита на 100%. Тъй като лещите покриват само част от повърхността на вашето око, голяма част от него остава незащитена от UV лъчите. Поради тази причина препоръчваме да използвате слънчеви очила за защита на очите от слънцето.

Технология Aquamax

Технологията Aquamax използва нова процедура за прилагане на UV филтър в производството на контактни лещи. Метод, който няма отрицателни последици за неговите качества. По този начин контактните лещи TopVue притежават по-доби механични качества за прилагане (по-лесно боравене) и комфорт.

Еднодневни лещи

TopVue са предназначени за еднократна употреба. Не носете по време на сън. Те нямат нужда от почистване, като по този начин спестчвате и от разтвори. Тяхната цена не е много висока и загубата на един чифт не е трудно поносима, тъй като бързо могат да бъдат заменени с нов. Използваният материал е хидрогел Etafilcon А. Съдържанието на вода е 58% и пропускливостта на кислород е 26 Dk/t.

Предлагаме и по-големи опаковки от 2х30 бр.

Характеристики - TopVue Daily (30 лещи)

Производители: TopVue
Базова кривина (BC): 8.50
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 30 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 24 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 26 Dk/t
Съдържание на вода: 58%
Материал на лещите: Etafilcon A
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +4.00
Мога ли да спя с лещите?: Не
Име на продукт: TopVue Daily
UV филтър: Да
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Медицинско изделие: Да

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление (35)

Сподели своето впечатление
Мила Бояджиева

Здравейте, бихте ли ми казали каква е конкретната разлика между този вид лещи и "TopVue Elite" ? Лично на мен тези са ми много добре, но се чудя дали да не изпробвам "TopVue Elite", за това искам да знам разликите с една две думи. Виждам, че на другите съдържанието на вода е с 1% по-малко, но пък пропускливостта на кислород е малко по-висока, и двата модела имат UV филтър, но не мога да разбера точно за тези два хидратиращи агента в другия модел. Кой от двата модела е по-добър? Благодаря предварително. :)

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, имаме доволни клиенти и от двата модела. TopVue Elite са лещи с уникалната Radial Edge технология на изработка, което ги отличава от технологията на изработка на TopVue Daily. Поздрави!

Siyka Zdravkova

Ползвам лещите от доста време!Чувствам голям комфорт с тях!

Ками

Здравейте, искам да попитам за лещи който са подходящи за юноша трениращ водна топка? Идеята ни е да се използват само на тренировки и състезания.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Ками,

Дневните лещи на TopVue са идеални за спорт, защото при случайно изгубване на лещата във водата, загубата не е голяма, и лещата може да бъде заменена със нова. Също така се препоръчва промиване на лещите със разтвор или тяхното изхвърляне и замяна с нов чифт или с очила след тренировката, тк. хлорът във водата може да причини алергична реакция особено при наличието на леща в окото.

Поздрави, Екипът на leshti.bg

Пантелей Вичев

Здравейте, искам да благодаря на екипа, че ми помогнахте да избера тези лещи. Няма да ги сменя никога, много са ми удобни и лесни за употреба.

Мая Арсова

Изключително удобни за пътувания - сутрин слагаш новия чифт, вечер в кошчето. А високото им водно съдържание ги прави толкова комфортни, че дори забравяш, че си с лещи.

Blaga Dimitrova

А тези лещи TopVue Daily са еднодневни така ли? Ползвам и изхвърлям еднодневните лещи.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Блага,

Да, точно така. Необходимо е да използвате нов чифт всеки ден.

Максим Денев

Пишете, че еднодневните лещи не са за начинаещи. Бихте ли пояснили защо? И кои лещи на TopVue препоръчвате за начинаещи?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Да, тъй като лещите са много тънки и за чоевк, който не е свикнал да поставя едномесечни лещи, е много трудно. Разбирасе не е невъзможно. Може да се използва апликатор например при поставяне на лещите, който улеснява много поставянето.

Поздрави, Екипът на Лещи.бг

Вероника

Страхотни контактни лещи, съдържат всичките нужни съставки, от които имам нужда. Страхотни са еднодневните лещи, откакто почнах да ползвам само такива окото ми се чувства най-добре

Владимир

Това най-удобните меки еднодневни силикон хидрогел лещи, които съм носил. Имат всички модерни съставки като натриев хиалуронит. Екстра са.

Мариела Димитрова

е, вече ги изпробвах :) чудо са! направо може да си ги забрави човек в очите - толкова не се усещат и са удобни! истински кеф!

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Радваме се, че се чувствате добре. Благодарим Ви за коментара много е слънчев.

Поздрави, Екипът на Лещи.бг

Ралица

Овлажнят, на добра цена са. Препоръчвам лещи TopVue Daily.

Александър

Наистина много удобни лещи. Носиш и изхвърляш. Страхотни са.

Мариела Димитрова

Здравейте! Аз съм носила меки лещи доста време, но в края на краищата прецених, че с очила ми е по-удобно. Обаче когато карам ски, с лещите е по-удобно. Прочетох, че тези лещи не ги препоръчвате за начинаещи :) аз уж не съм, но все пак отдавна не съм ползвала. Иска ми се да пробвам, защото еднократни лещи в достатъчно голяма опаковка ми решават проблема за цялата зима. Според вас следва ли да имам проблеми, ако 2-3 години не съм ползвала лещи? Да уточня - ползвала съм меки. Предварително благодаря!

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Няма абослчтно никакъв проблем, като карането на колело е. :) Всички лещи, които се намират на страницата ни са меки.

galina peneva

здравейте,до сега не съм поръчвала.Изкам да знам на колко време се сменят и като другите ли се промиват с физиологичен разтвор.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Това са леши за еднократно носене. Можете да ги почиствате в разтвора, но пристигат в разтвор. Освен това не се препоръчват за начинаещи.

Весели празници!

Георги Петров

Здравейте, исках просто да ви кажа, че сте супер. Много съм доволeн от вашето отношение. Лещите са с перфектно качество, а и са най-евтините.

Иван

Здравейте до сега не съм си поръчвал или купувал лещи и искам да знам дали 30бр. лещи означава че имаме 30 чифта по 2 или 30 лещи поотделно за всяко око защото мисля да ги ползвам редовно и да знам колко често ще трябва да си поръчвам.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, В опаковката има 30 броя контактни лещи, не 30 чифта. Препоръчваме ми да опитате няколко от нашите продукти, които Ви устройват ценово разбира се, за да може да прецените, кои контактни лещи са най-подходящи за вас.

Начев

Забелязах, че на вашият сайт няма -2.25 ????

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

Да, в момента чакаме презареждане на този продукти и липсващите в момента диоптри (-2.25 и -8.00) ще получим до 1-2 седмици.

Косьо

С тези лещи спестявам много пари имайки предвид, че си купувах на други фирма същото качество но почти двойни цени.

Димчо

Това са много хубави лещи.онлайн може да ги намерите на супер цени.

Трайко

Прочетох, че не трябва да се плува с конактни лещи, но това дали е валидно и за еднодневните лещи имайки предвид, че на вечерта се изхвърлят?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, вярно е че плуването с лещи е опасно защото може да предизвика инфекция на окото. Не препоръчаваме да плувате дори и с еднодневни лещи. Не е добра идея.

Ати

Прочетох, че не е препоръчително да се слува с контактни лещи, но това важи ли и за еднодневните лещи? Те нали са само за един ден и премахват съображеният относно хигиената?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, наистина плуването с контактни лещи може да предизвика сериозна инфекция. Не препоръчване плуване с еднодневни лещи, не е добра идея!

Надежда

Обичам тези лещи заради високото водно съдържание - 58%, което е едно от най-високите възможни.

Меги

Използвам ги само лятото защото ми е по-удобно да нося лещи и слънчеви очила. Идеални са за тази цел!

Траян

Чудесни за пътуване и за спорт. Миналия месец патувах почти през цялото време и ми беше много приятно да имам един ангажимент по-малко. Преди ползвах едномесечни и при пътуване си е доста по трудно

Адриян

Използвам ги за спорт (баскетбол) където има доста разнообрази движения и ще ви кажа, че вече не мога без тях!

Мария

Лещи са много удобни и икономични, доставиха ми ги за 2 дена, което също ме устройва. Успех!

Петър

Използвам лещите от време на време и еднодневните лещи са идеалният вариант. Нито се притеснявам за хигиената, нито имам проблем със съхранението, следене на срокове и тн :)

Ева

Получих лещите бързо и вече над месец им се радвам. много са удобни, нямам никакви забележки

Ева

Поръчах си, чакам с нетърпение да видя дали наистна са хубави

Оги

Приятел ми ги препоръча и беше прав лещите не се усещат в очите

Ани

Тези лещи са супер, случайно видях рекламата им и единственото за което съжалявам, е че не ги открих по-рано !

Явор

Незнам защото толкова късно откривам тези лещи. Това е супер решение за обикновенни хора, които просто търсят удобство в живота си.

marta

Po tynki sa ot drugite leshti, koito sum nosila, no po-drugo ne se razlichavat ot drugite po-skupi leshti, koito sum polzvala

Косьо

Много са хубави тези лещи, изобщо не ги усещам в очите. От както почнах да ползвам еднодневни лещи се преродих по-лесно е, по-бързо и без занимавки. Реално погледнато ти излиза същото като разход с тези лещи!

Цанко

Пробвах лещите безплатно и останах изненадан от комфорта им. Първоначално си мислих, че на такава цена няма как да получа нещо качествено, но определено бърках!