TopVue Elite (30 лещи)

Безплатна доставка
Гаранция за връщане на парите

Изгодно предложение: TopVue Elite (90 лещи) - 79,99 Лв. (Спестявате 15,68 Лв.)

attributesPrimary

сряда 14.11.

cleaner
blank
Цена на продукта
31.89 лв.
Ако контактните лещи не оправдаят очакванията Ви, може да върнете 26 неизползвани лещи и да получите цялата заплатена сума до 60 дена след получаването им. Повече информация.
TopVue Elite (30 лещи) - Еднодневни контактни лещи
Гласували потребители 177

Дневни хидрогелни контактни лещи от последно поколение за оптимален комфорт

TopVue Elite е най-новият модел дневни контактни лещи от популярната серия TopVue. Подобреният дизайн и комбинацията на технологията Radial Edge с висoкокачествения материал Biomoist Gelflex създават целодневен висок комфорт. TopVue Elite са хидрогелни лещи, произведени от Methafilcon B с високо водно съдържание – 57%. Бледосиньото им оцветяване улеснява поставянето на контактните лещи, а техният UV филтър осигурява изключителна защита за Вашите очи. Неповторимо нежните на допир контактни лещи са подходящи за 99% от потребителите на контактни лещи.

Radial Edge технология

Уникалната Radial Edge технология на изработка осигурява изключителна тънкост на ръбовете на TopVue Elite. Това намалява триенето между клепача и лещата и повишава нивото на комфорт на TopVue Elite.

Biomoist Gelflex

Формулата Biomoist Gelflex, по която контактните лещи TopVue Elite са създадени, съдържа комбинация от два хидратиращи агента – хидроксипропил метилцелулоза (HPMC) и полиетилен гликол (PEG), които имитират естествения филм на окото. Проектиран да отделя хидратиращо вещество в необходимия момент, Biomoist на TopVue Elite осигурява страхотен комфорт през целия ден.

Друго предимство на Biomoist са неговите уникални почистващи агенти, които спомагат за редуцирането на протеиновите и липидни налепи по контактната леща. Това осигурява един по-чист и хигиеничен начин на употреба на контактните лещи, което чувствително повишава комфорта при носене на TopVue Elite.

UV филтър за по-добра защита

TopVue Elite дневни контактни лещи са създадени с UV филтър, за да осигурят изключителна защита срещу вредните слънчеви лъщи.
Все пак препоръчваме да ги комбинирате със слънчеви очила, т.к. лещата не покрива цялата очна повърхност и част от нея остава незащитена.

Recommended use

TopVue Elite са еднодневни лещи. Необходимо е да използвате нов чифт всеки ден. Друго тяхно предимство е, че не се нуждаете от разтвор за почистване и съхранение.

Предлагаме и икономични пакети от 10 бр, Предлагаме и икономични пакети от 90 бр.

Характеристики

Диоптър : от -15.00 до +6.00
Срок на годност: 24 месеца или повече
Период на подмяна: 1 ден
Материал: Methafilcon B
Мога ли да спя с лещите?: Не
Съдържание на вода: 57%
Пропускливост на кислород: 27 Dk/t
Диаметър: 14.2
UV филтър: Да
В кутия: 30 лещи
Кривина: 8.6

Спрей за очи LAIM Moisture

Спрей за очи LAIM Moisture

По-удобен вариант на класическите капки за очи. Подобрява хидратацията на клепачите и очите и увеличава комфорта при носенето на контактни лещи.

цена: 19.89 лв.

коментари

Добавете коментар

 • росица

  и аз не съм доволна от лещите които получих ,с окото без леща ,което не вижда надалече виждам по-добре от това с леща

 • info@leshti.bg

  Здравейте, съжаляваме за дискомфорта Ви. Моля изпратете ни имейл, за да решим проблема възможно най-бързо. Поздрави!

 • Maria Doncheva

  Здравейте, страхотен дизайн и качество на лещите! Много съм доволна от тях, само понякога ми е сложно да ги поставям в окото. Може ли да посъветвате, как да направя този процес по-лесен? Мерси предварително.

 • info@leshti.bg

  Здравейте,

  При затруднение в поставянето на лещите Ви съветвам да пробвате апликатор за контактни лещи, със който няма да Ви се налага да докосвате лещите с пръсти, което наистина ще улесни боравенето с лещите.

  Поздрави!

 • Сашето

  Чудесни лещи! Поръчвам си по две различни кутии за всяко око и двете бяха с отлично качество. Не съм виждала замъглено с тях.

 • Andrey Doichev

  Както други клиенти споменаха, всяка втора леща замаглява окото. Даже бих казал, че е по-висок процента - 70% от лещите имат дефект.

 • Mihail Malamov

  Всяка втора е негодна, виждам замъглено с тях, не ги препоръчвам

 • info@leshti.bg

  Здравейте, моля изпратете ни опаковката и ще я изпратим за проверка на качеството. Когато се установи дефект ще Ви възстановим сумата похарчена за лещите. Благодаря!

 • Vichka

  Въпреки различните коментари, които видях тук, искам да кажа, че нямам оплаквания от този модел! Нося си ги спокойно цял ден, понякога изпослявам капки за очи и се чувствам добре

 • Митко

  Много изгодна цена! 20% по -евтино от оптиката, която посещавах в Пловдив..

 • Ралица Наумова

  Здравейте, благодаря че ме насочихте към тези лещи и направихте живота ми по комфортен. Много съм доволна и от лещите и от бързата доставка. Благодаря.

 • Радослава

  Избрах тези лещи, защото имат UV филтър. В наши дни е важно да се грижиш за здравето си! Mного съм доволна от тях, комфорт 100%

 • Димитър Панев

  Наистина еднодневните лещи са най-удобни. Много лесни за поддръжка.

 • Добринка Ненова

  Комплекна ца 16дни ли е благозаля.

 • info@leshti.bg

  Здравейте, TopVue Elite са еднодневни лещи. Необходимо е да използвате нов чифт всеки ден, така че опаковка от 30 лещи е достатъчна за 15 дни.

 • Емил

  За класа си са върхът. Удобни и държат дълго. Благодаря!

 • Никола

  И аз ги поръчах за планината тази година и нямах оплаквания.

 • Elly

  В ежедневието използвам очила, но при поводи нося TopVue Elite и съм доволна. Не съм имала проблеми с тях досега.

 • Нора

  Здравейте, къде мога да държа кутията с лещи?

 • info@leshti.bg

  Здравейте, Нора,

  Необходимо е да съхранявате неизползваните контактни лещи на сухо място и при стайна температура.

TopVue Elite (30 лещи)

TopVue Elite (30 лещи)

TopVue Elite (30 лещи)

31.89 лв.

На склад > 200 бр.