Гаранция 365

TopVue Elite+ (30 лещи)

34.49 лв.
100% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност

Изгодно предложение: TopVue Elite+ (90 лещи) - 93.49 Лв. (Спестявате 9.98 Лв.)

Изпращане: петък 19.7. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Безплатна Доставка
34.49 лв.

TopVue Elite+ дневни контактни лещи

TopVue Elite+ са висококачнствени контактни лещи, които се предлагат с плюсов (+) и минусов (-) диоптър, т.е. осъществяват корекция на далекогледство (хиперметропия) и късогледство (миопия).

Периода на подмяна на лещите е един ден. Това е един от най-здравословните начини на носене на лещи, особенно за активните хора. С TopVue Elite+ ще забравите за поддръжката на контактни лещи. TopVue Elite+ са идеални за спорт и други активности, за за периодично носене на очила и лещи и за наслаждение на комфортен живот без ограничения!

Иновационните характеристики

Дневните лещи TopVue Elite+ са изработени от хидрогелов материал с 58% водно съдържание. При производството на материала той се обрабонет по технологияата UltraSoo Technology. Също така към състава се прибавя натриев хиалуронат. Всичко това осигурява превъзходно увлажнение на лещите и гарантира, че TopVue Elite+ винаги са удобни за носене.

TopVue Elite+ имат UV филтър за защита от опасните UV излъчвания. Материала е леко оцветен в синьо за по-лесна манипулация с лещите.

Много важен параметър на лещите TopVue Elite+ е асферичния им дизайн. Той осигурява по-добра адаптация на лещата към окото. Асферичните лещи са подходящи при ниски нива на астигматизъм и лоши светлинни условия.

TopVue Elite+ са достъпни в опаковки от:

Характеристики - TopVue Elite+ (30 лещи)

Производители: TopVue
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 30 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 24 месеца или повече
Пропускливост на кислород: 27 Dk/t
Съдържание на вода: 58%
Материал на лещите: Bioxifilcon A
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +6.00
Мога ли да спя с лещите?: Не
Име на продукт: TopVue Elite+
UV филтър: Да
Медицинско изделие: Да

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление (17)

Сподели своето впечатление
Йорданка

Аз съм доволна от лещите TopVue Elit +не ме дразнят,не ми зачервяват очите. По принцип нося очила,но за поводи си купувам и лещи. Много са удобни.Чуствам се комфортно с тя.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Благодарим за обратната връзка, радваме се, че сте доволни.

Стоян Лупов

Не мога да наблегна достатъчно върху това колко НЕ препоръчвам TopVue Elite+ еднодневните лещи. Нивото на комфорт им е дори по-лошо от едномесечни лещи. Доста се движат в окото (даже само при премигване), съществува постоянно усещане за чуждо тяло в окото (лесно се усещат крайните ръбове на лещата), а скоростта, с която очите изсъхват е може би най-лошата им черта. Разбира се, това е в моят случай. Избрах тях поради леко по-високата им пропускливост на кислород спрямо TopVue Aquamax (еднодневните). Странно, но въпреки по-малката им цена те са на светлинни години напред спрямо комфорт и качество. Не съм сигурен дори дали ще използвам всичките 30 след като пробвах първите два чифта на Elite+.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Много съжаляваме, че сте останала разочарована от нашите продукти. Именно в такива случаи е добре да се запознаете с политиката ни за рекламация и също така Гаранция връщане на парите, която имаме с този производител. Моля пишете ни имейл, за да Ви обезщетим и алармираме производителя относно проблема. Хубав ден!

росица

и аз не съм доволна от лещите които получих ,с окото без леща ,което не вижда надалече виждам по-добре от това с леща

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, съжаляваме за дискомфорта Ви. Моля изпратете ни имейл, за да решим проблема възможно най-бързо. Поздрави!

Maria Doncheva

Здравейте, страхотен дизайн и качество на лещите! Много съм доволна от тях, само понякога ми е сложно да ги поставям в окото. Може ли да посъветвате, как да направя този процес по-лесен? Мерси предварително.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте,

При затруднение в поставянето на лещите Ви съветвам да пробвате апликатор за контактни лещи, със който няма да Ви се налага да докосвате лещите с пръсти, което наистина ще улесни боравенето с лещите.

Поздрави!

Сашето

Чудесни лещи! Поръчвам си по две различни кутии за всяко око и двете бяха с отлично качество. Не съм виждала замъглено с тях.

Andrey Doichev

Както други клиенти споменаха, всяка втора леща замаглява окото. Даже бих казал, че е по-висок процента - 70% от лещите имат дефект.

Mihail Malamov

Всяка втора е негодна, виждам замъглено с тях, не ги препоръчвам

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, моля изпратете ни опаковката и ще я изпратим за проверка на качеството. Когато се установи дефект ще Ви възстановим сумата похарчена за лещите. Благодаря!

Vichka

Въпреки различните коментари, които видях тук, искам да кажа, че нямам оплаквания от този модел! Нося си ги спокойно цял ден, понякога изпослявам капки за очи и се чувствам добре

Митко

Много изгодна цена! 20% по -евтино от оптиката, която посещавах в Пловдив..

Ралица Наумова

Здравейте, благодаря че ме насочихте към тези лещи и направихте живота ми по комфортен. Много съм доволна и от лещите и от бързата доставка. Благодаря.

Радослава

Избрах тези лещи, защото имат UV филтър. В наши дни е важно да се грижиш за здравето си! Mного съм доволна от тях, комфорт 100%

Димитър Панев

Наистина еднодневните лещи са най-удобни. Много лесни за поддръжка.

Добринка Ненова

Комплекна ца 16дни ли е благозаля.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, TopVue Elite са еднодневни лещи. Необходимо е да използвате нов чифт всеки ден, така че опаковка от 30 лещи е достатъчна за 15 дни.

Емил

За класа си са върхът. Удобни и държат дълго. Благодаря!

Никола

И аз ги поръчах за планината тази година и нямах оплаквания.

Elly

В ежедневието използвам очила, но при поводи нося TopVue Elite и съм доволна. Не съм имала проблеми с тях досега.

Нора

Здравейте, къде мога да държа кутията с лещи?

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Нора,

Необходимо е да съхранявате неизползваните контактни лещи на сухо място и при стайна температура.