Гаранция 365

TopVue One+ (90 лещи)

112.89 лв.
100% препоръки
Безплатна Доставка
В наличност
Изпращане: вторник 18.6. Изберете параметрите
Добави същия продукт с друг диоптър
Безплатна Доставка
112.89 лв.

TopVue One+ дневни контактни лещи

TopVue One+ лещи са изработени от силикон-хидрогелов материал Unifilcon B и имат дневен график за смяна. TopVue One+ се предлага в широка гама от параметри плюс (+) и минус (-) диоптри за ефективно коригиране на хиперметропията (далекогледство) и късогледство (пресбиопия).

Тези ежедневни силиконово-хидрогелни контакти позволяват на високото количество кислород да достигне до окото, а материалът им има 53% -но съдържание на вода. TopVue One+ е чудесен избор за спорт, пътуване и всеки, който има предизвикателен или активен начин на живот.

Натриев хиалуронат

След производствения процес, TopVue One+ се опаковат в отделни блистери, съдържащи разтвор с натриев хиалуронат. Тази субстанция присъства естествено в човешкото тяло и значително подобрява комфорта на тези лещи. Натриевият хиалуронат е, наред с други неща, много ефективен лубрикант и гарантира, че лещите TopVue One+ естествено се позиционират в окото през целия ден.

Отлични оптични функции

TopVue One+ дневните лещи имат асферичен дизайн. Това означава, че лещите ще се паснат по-добре в очите и ще осигурят по-ясно зрение, дори когато други лещи не успяват да направят това. Позволят на сълзите да се разпространят по-естествено по цялото око. Асферичните лещи премахват изкривяванията, които се появяват по ръба на други лещи. Това е идеално за ситуации като шофиране или работа пред компютър.

Лесни за употреба и хигиенични

Като ежедневни контактни лещи, TopVue One+ са най-здравословният и лесен за употреба вариант на всички контактни лещи. Не се нуждаете от разтвори или контейнери, в които да съхранявате и почиствате лещите. Просто изхвърлете чифта, който носите в края на деня, и започнете следващия ден с нов чифт. Това гарантира оптимален комфорт и хигиена.

TopVue One+ се предлага и в следните размери на опаковката:
30 обективи
5 обективи

Характеристики - TopVue One+ (90 лещи)

Производители: TopVue
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 90 лещи
Период на подмяна: 1 ден
Срок на годност: 24 месеца или повече
Съдържание на вода: 53%
Пропускливост на кислород: 68 Dk/t
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +6.00
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Не
Име на продукт: TopVue One+
Материал на лещите: Unifilcon B
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Медицинско изделие: Да

Отлично
предложение

Безплатна доставка

TopVue Blue Blocker (90 лещи)

В наличност
  • Филтрират синята светлина от екраните
  • Предотвратява умората на очите причинена от дигиталните устройства
  • Предпазва от синдрома на сухото око
  • Гаранция 365
цена: 102.79 лв.

Погрижете се за очите си

Сподели своето впечатление (1)

Сподели своето впечатление
Надежда Велкушанова

Здравейте, Може ли да ме посъветвате при чувствителни очи, най-вероятно със синдром на сухо око, кой параметър следва да е по-висок - повече водно съдържание или по-висока пропускливост на кислород. Ако може да ми обясните двата параметъра. Благодаря.

Отговор info@leshti.bg

Здравейте, Добре е и двата параметъра да са високи, но това зависи и от състоянието на Вашиете очи. Кислородо-пропускливост указва какво количество кислород лещата пропуска до окото а съдържанието на вода , съответно колко хидратирана е лещата.