0 лв.

Продукти в кошницата:

Вашата кошница е празна

Покажи кошницата

TopVue Premium (1 леща)

4.99 лв.
100%
В наличност

Изгодно предложение: TopVue Premium (6 лещи) - 28,89 Лв. (Спестявате 1,05 Лв.)

Ново поколение силикон-хидрогелни контактни лещи. Двуседмичен модел с изключително добри показатели. Добър заместител на лещите Acuvue Oasys.
Изпращане: понеделник 8.6.
Добави
17,99 лв.
Speedy:
При поръчки над 20 лв.
При поръчки под 20 лв.

Безплатна 
5 лв
4.99 лв.

Сподели своето впечатление (3)

Сподели своето впечатление

Коментар

Лилия

Предпочитам двуседмичните - по-висока хигиена и не толкова скъпи като дневните. При различни диоптре предпочитам да поръчвам на бройка...

Коментар

Яна Димитрова

За тези, които ходят на ски като мен. Страхотни са лещите. Препоръчвам.

Коментар

Димитър Генков

Имам проблем с едното око. Радвам се, че я намерих. На изключително достъпна цена е. Освен това не си длъжен да си купиш цяла кутийка.

TopVue Premium: Контактни лещи от силикон хидрогел

TopVue Premium са двуседмични контактни лещи от серията TopVue. Модел, произведен от силикон-хидрогел от ново поколение за оптимален комфорт по време на носене и елиминиране на раздразнението, причинено от недостатъчната хидратация по повърхността на лещата.

Ежедневна Употреба

Контактните лещи TopVue Premium са подобрени чрез добавянето на натриев хиалуронат в ранен етап на производство. Той се отделя постепенно от лещата, предотвратявайки чувството за сухота, и гарантира целодневен комфорт. Натриевият хиалуронат е един от най-ефикасните очни лубриканти и е напълно съвместим с физиологичната им среда. Той не предизвиква дискомфорт или нежелани реакции, които са възможни при употребата на други овлажняващи агенти, защото е напълно естествен за човешкия организъм и се съдържа в ставните течности, в строежа на очната ябълка и др.

Целодневна Хидратация

Достатъчно хидратирани за здрави очи

Иновативният материал на TopVue Premium притежава високо съдържание на вода. Тя, в комбинация с постепенно отделящия се натриев хиалуронат, създава перфектна система на хидратация. По този начин контактните лещи са добре овлажнени през целия ден. Съчетанието на тези елементи намалява задържането на депозити по повърхността на лещите, което значително повишава тяхната хигиена.

Поддържане на здрави очи

Иновативната технология на обработка на силикон-хидрогела, от който контактните лещи TopVue Premium са произведени, осигурява висока пропускливост на кислород – 104 Dk/t, транспортирайки го към корнеата на окото през микроскопични каналчета. Комбинацията от висока пропускливост на кислород и високо водно съдържание помагат TopVue Premium да доставят необходимото количество кислород, което е от изключително значение за здрави и свежи очи.

Предлагаме контактните лещи TopVue Premium и в опаковки от 6 бр.

Характеристики
Производители: TopVue
Базова кривина (BC): 8.60
Диаметър (DIA): 14.20
Опаковка: 1 леща
Пропускливост на кислород: 104 Dk/t
Период на подмяна: 14 дни
Съдържание на вода: 45%
Срок на годност: 48 месеца или повече
Диапазон на диоптри: от -12.00 до +8.00
Материал на лещите 2: Innofilcon A
Мога ли да спя с лещите?: Не
UV филтър: Не
Име на продукт: TopVue Premium
Съдържа натриев хиалуронат: Да
Диаметър
Top