Зелени (Green) - TopVue Color - с диоптър (2 лещи)

19.09 лв.
93% препоръки
В наличност
Цвят
  Изпращане: петък 22.10. Stock day info: Today 22. октомври Stock day info: Ready to be sent Stock day info: Today 22. октомври Изберете параметрите
  Добави
  17.99 лв.

  Доставка

  Спиди
  Спиди 5.00 лв.
  Безплатно при поръчки над 20 лв.
  19.09 лв.
  Зелени (Green) - TopVue Color - с диоптър (2 лещи)

  Описание на TopVue Color Green Зелени контактни лещи

  Зелените очи се смятат за най-красивите и най-очарователните. Но зелените очи не са често срещани, затова вероятно са сред най-популярните сред цветните модели лещи. Лещи TopVue Color Green са за тези, които искат този красив цвят на очите.
  Вашите нови зелени очи ще изглеждат естествено на път, на всяко парти или официално събитие. Зелените диоптрични контактни лещи правят всички момичета-блондинка и брюнетка еднакво щастливи.

  TopVue Color цветни лещи с диоптър

  TopVue Color са месечни цветни контактни лещи . Тези лещи са подходящи за онези, които се нуждаят от диоптрична корекция и желаят само промяна на цвета на очите.
  Лещите TopVue Color са изработени от хидрогел с високо съдържание на вода 55%. Материалът е мек и е подходящ за целодневно носене.
  Лещите TopVue Color имат UV филтър за защита срещу вредните ултравиолетови лъчи.

  Ефект на цветните лещи TopVue Color

  С помощта на специална технология 3Tones, лещата гарантира напълно покриване на ириса Ви, TopVue Color придава на очите Ви естествен вид. Всички цветове са напълно изолирани във всяка леща, така че окото и цветът да са безопасно разделени. Контактната леща има тъмен лимбален (външен) пръстен, който създава впечатление за по-големи, по-дълбоки очи. Очаквайте естествена промяна на цвета, която не само ще Ви помогне за фина настройка на външния ви вид, но и ще пасне на цвета на очите Ви и любимите Ви аксесоари.
  Този модел лещи предлага 100% естествен вид с преливане на Вашия собствен естествен цвят на очите.

  Какво Ви е необходимо за лещите TopVue Color?

  TopVue Color са многодневни лещи, така че ще Ви е необходим универсален разтвор за контактни лещи и контейнерче за тях, за да се гарантира правилната им поддръжка.

  Как да се носят и какви грижи да се полагат за цветните цветни лещи TopVue Color?

  TopVue Color могaт да се носят ежедневно в продължение на 30 дни. Никога не преспивайте с лещите. - Цветните лещи не са подходящи за продължително носене. Всяка вечер след носене винаги съхранявайте лещите си в контейнерче с многофункционален разтвор.
  Тази информация е важна за тези, които носят цветните лещи TopVue Color само от време на време:
  Не оставяйте лещите си в същия разтвор повече от 5 дни. Ако желаете да държите лещите си в разтвор за дълго време, повторете процеса на почистване и съхранявайте лещите в нова, свежа доза разтвор.

  Времето на живот на тези контактни лещи не се измерва от дните, в които ги носите, а продължава 30 дни след отварянето на първия блистер.

  Грижа за месечни цветни лещи

  Цветните контактни лещи изискват същите грижи като конвенционалните контактни лещи, но въпреки това за лещите могат да се използват само универсални разтвори.
  <силните пероксидни разтвори не трябва да се използват върху цветни лещи!
  Цветните лещи трябва да бъдат премахнати от очите преди лягане или сън - производителите не препоръчват да спите с контактни лещи. Лещите трябва винаги да се почистват механично (като ги разтърквате) и да се поставят в свежа доза разтвор за необходимата дезинфекция. Ако лещите се съхраняват в една и съща доза разтвор вече една седмица, препоръчваме отново механично да почистите контактните лещи и да ги съхранявате в нова доза разтвор най-малко 4 часа преди следващото приложение.

  TopVue Color

  Серията цветни контактни лещи TopVue Color предлага класически цветни тонове. Това са месечни хидрогелни контактни лещи с много добра покривност.

  Използвани технологии

  Технологията Radial Edge се използва за оформяне на лещата, като прави краищата и равномерно тънки . Мекият хидрогелен материал в комбинация с тази обработка прави лещите много удобни.
  3Tones Technology се използва за цветовия ефект на контактните лещи. Това включва прилагане на още два цвята към основния цвят - черен и кафяв. Боите се нанасят в радиални пръстени и проникват една в друга. Това създава много естествена и реалистична цветова гама. В допълнение, повърхността на лещата има UV филтър , който частично предпазва окото от вредни UVA и UVB лъчения.

  Характеристики
  Цветове: Зелени
  Производители: TopVue
  Базова кривина (BC): 8.60
  Диаметър (DIA): 14.20
  Опаковка: 2 лещи
  Срок на годност: 24 месеца или повече
  Пропускливост на кислород: 28 Dk/t
  Период на подмяна: 30 дни
  Съдържание на вода: 55%
  Диапазон на диоптри: от -8.00 до -1.00
  Материал на лещите 2: Methafilcon A
  Мога ли да спя с лещите?: Не
  Име на продукт: TopVue Color
  UV филтър: Да

  Всички варианти на този продукт

  Сподели своето впечатление (1)

  Сподели своето впечатление

  Милена Лозанова

  За първи път поръчвам от този модел и производител, но бих искала да споделя, че за цената си са с доста високо качество. Досега винаги съм носила Colorblends на Alcon, но оцветяването на лещата ми пречеше и ми замъгляваше. Тази леща не е с толкова висока покривност и смяна на цвета на окото, както при Colorblends, но пък погледа е чист и самото оцветяване е естествено. Препоръчвам ги!