Капки за очи Systane 10 мл

Безплатна доставка
attributesPrimary

сряда 14.11.

blank
Цена на продукта
22.99 лв.
Капки за очи Systane 10 мл
Гласували потребители 185

Капки за очи Systane

Капките за очи Systane от Alcon са първите капки от типа „изкуствени сълзи“, за които е клинично доказано, че намаляват симптомите на „синдрома на сухото око“.

Systane носят незабавно и трайно облекчение и при дискомфорт, причинен от носенето на контактни лещи. За целта капнете Systane 10–15 мин. преди да поставите контактни лещи и веднага след отстраняването им. Systane не са предназначени за директно прилагане върху контактните лещи, т.к. може да причинят замъглена видимост.

Предлагаме и други продукти от линията Systane: Systane Balance, Systane GEL Drops и Systane Ultra.

Характеристики

Срок на годност: 12 месеца или повече
В кутия: 10 мл
Производител: Alcon

Капки за очи Gelone 10 мл.

Отлично предложение!

Капките за очи Gelone моментално облекчават уморените и възпалени очи и подобряват комфорта при носенето на контактни лещи.

цена: 7.89 лв.
Спестяваш: 15.10 лв.

коментари

Добавете коментар

  • Блага

    Това са любимите ми капки за очи. Обожавам ги. Очите ми се чувстват толкова овлажнени и блестят. Страхотни капки за очи са тези Systane !

  • ани

    здравеите аз се казвам ани калчева и съм незряща имам очни протези и използвам вашите изкуствени сълзи на ситане те наистина облекчават дълго време очите аз нямам зрение но ги ползвам защото имам сухото в очите и другото е че ги ползвам заради изкуствените протези защото ако не си сложа две капки сълзи пласмасата започва много да ми дразка в очите но има един недостатък а той е скъпата цена ани.

Капки за очи Systane 10 мл

Капки за очи Systane 10 мл

Капки за очи Systane 10 мл

22.99 лв.

На склад > 200 бр.